VERDENS SØDESTE TANKE // CHOUCHOU.DK

PÅ MIN ØNSKELISTE..

PÅ MIN ØNSKELISTE

MSGM T-shirt // ACNE Clutch STRØM Store // Cinzia Araia Boots // Toogoodtobebasic Cashmere knit // PALAZZO Pants ZARA // Orit Elhanati Bracelet.

Jeg har mange ønsker på min liste for tiden.. Men så urealistisk.. Men lige nu drømmer jeg om en T-shirt med print fra MSGM – den ville jeg style med et par læderleggins til party party – eller et skater skirt med sneaks til hverdag. Clutchen fra ACNE ville jeg bruge til når jeg skulle ud – eller i en størrer taske som “alt i en” pung. Støvlerne har indbygget wedge og er SÅ fede, man føler på mange måder at man har høje hæle på..og det er jo noget jeg kan bruge. Cashmere strikken fra Toogoodtobebasic er jo bare et must have i garderoben og jeg er så glad for den i grå jeg har fået af min mor – så der klart skal en mere til.. dog ville jeg vælge den i en Str. M så jeg kunne gå efter det mere oversize look – som der up to date mode. Bukserne fra ZARA er jo så street cool – ville også gå fint med den printede tee.. De er så vilde at de klart skal underspilles, men passer perfekt ind i min elefantben trend jeg har kørende. Orit Elhanati armbånd – ville bo på mig nat og dag. Det er sådan et armbånd der skal gå i arv til ens børn. Lækkert casual og så igen, sin helt egen stil.

10 kommentarer

 • Det er nogle lækre ønsker du har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   En pige må jo gerne drømme er det ikke rigtigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Just like you :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt godt forstå du drømmer – og det har man også lov til 😛
  Er ret vild med kashmir strikken og ganske overrasket over prisen, dan skalvist også på min ønskeliste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja er den ikke bare super fin… Jeg er SÅ glad for min i grå… skide god kvalitet også 😉 Toogoodtobebasic ROCKS

   Sov dejligt

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De støvler er/var også på min ønskeliste, men desværre udsolgt i min størrelse. Også på andre sider 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kan vi slet ikke finde dem nogle steder…? Øv!! hva str. bruger du?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   har prøvet på at give dig et svar på din blog til dit indlæg du har på nu.. men den vil ikke godtage det så du får det her istedet.

   Det ligner mine billeder, når BumBum crasher mit “pose and strike” billeder… Men altid rart at se at vi alle bare er mennesker, med til tider ucoordinerede liv 😉

   Dejlig blog
   xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Takker 🙂
   Jeg har prøvet dem, så størrelse 37. Jeg har også set dem hos luisaviaroma.com, men de er udsolgt 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ej pis med pis på… Jeg skriver til firmaede imorgen, så spørg jeg om vi kan købe igennem dem 😉 Så spørg jeg på en 37 til dig.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS SØDESTE TANKE // CHOUCHOU.DK