UPS..

LAGKAGE // NY BLOGGER BFF..

COLUMBINE

DAY PRESS EVENT

shoes shoes shoes

BANGELS

GOLD CLUTCH

DAY HOME

SMUK MED SMUK PÅ

SØDE GUAPIZIMO

Igår var jeg til Presse event (mit første..wuhuuuu..geek) hos DAY Birger et Mikkelsen. Der er jo ingen tvivl om at DAY ligger mit hjerte meget meget nært. Jeg har dampet, jeg har svedt, jeg har kæmpet, jeg har arbejdet rigtig hårdt for DAY i sin tid, da jeg i sin tid var sælger for dem. Det tragisk komiske var så bare at Keld Mikkelsen overhovedet ikke kunne kende mig, så står man der med lang næse og patter og troede man havde efterladt det største indtryk – og han faktisk havde savnet mig dybt og tænkt på mig siden jeg stoppede… BUT NO!! Jeg bilder mig selv det ind at det er fordi at han er blevet ældre (..og det er jeg ikke..) Ellers er der jo ingen logisk forklaring på den madness. 😉

Jeg var meget presset over at jeg skulle derhen alene – ligeså “på” jeg er når jeg er sælger og kan stå foran 200 indkøber og ikke trække en mine – ligeså “lille” bliver jeg også når jeg skal til sådan nogle events. Men heldig var jeg da jeg endelig fik lov til at møde Guapizimo – Jeg har siden jeg begyndte at læse med på hendes blog, gerne ville møde hende.. Hun var så sød at vente på mig og vi fik smovset kage og drukket kaffe så vi kunne løbe på væggene… Men vi fik også snakket om vind og vejr.. ligesom når man mødes med en BFF man ikke har set i lang tid.. Nogle gange møder man bare sådan nogle mennesker på sin vej og det gør det, det hele værd at bryde ud af sin comfy zone. Tittet hoved ud af skallen og adde nye veninder til sit liv.

Jeg var så begejstret for DAY´s AW13 kollektion – den havde taget et twist som var så anvendeligt for alle og items man havde lyst til at have i mange år. Det er sådan noget jeg lægger stor vægt på – Ting der ikke bare er for sjovt. Ting der er for sjovt skal købes i H&M, ZARA etc. Ting man køber fra DAY er ting der er lavet med hjerte og sjæl og skal ikke smides ud. I skal se mine gemmer.. Der kunne åbnes et museum med kollektioner fra DAY.. De er en keeper.

Men bomber jakken som søde Jannie blev tvunget til at holde ud er klart en af mine favoritter, den var så smuk i kvaliteten og printet.. Kjolen ville jeg elske at gå i hvis det ikke var for mine rulle skanker…(Verdamt)..

Ps. hende Columbine er irriterende pæn… crap..! Bare man var 20 igen og en røv der heller ville op mod nakken end ned mod jorden… ageing STINKER!

16 kommentarer

  • Årh du har lige gjort min dag SÅ meget bedre, bliver glad helt ned i maven af dine søde ord og det er i øvrigt gengældt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jeg mener hvert et ord søde. Det var så hyggeligt at møde dig – jeg glæder mig klart til at se dig igen.

      Dejlig dag. Drik nu ikke for mange vand med brus. 😉

      Knus
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    Day laver mange lækre ting, desværre er jeg flere gange blevet skuffet over kvaliteten. Syntes at den er for dårlig. Har dog enkelte ting fra Day som er i god kvalitet, men jeg er mere eller mindre stoppet med at købe det mærke. Syntes det er mange andre lækre mærker hvor jeg får meget mere kvalitet for pengene.

    Øv hvor surt at du ikke engang kunne huskes…. det må være en underlig følelse 🙁

    Elsker din blog og er fast læser. Rigtig god weekend.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Iben,

      Er det rigtigt.. Syntes du at deres ting går i stykker.. Øv det er da en kedelig oplevelse. er det sådan glimmer ting etc. der falder af eller konkret stoffet der går i stykker..? Så håber jeg at husker og klage over det. Bedre at få en positiv oplevelse ud af det end altid huske det negative. Jeg ville ønske jeg havde råd til bare at shoppe dyrt. Men når man er “trafik offer” der ikke tjener nogen penge, så må H&M – ZARA være mit designer tøj 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Iben

      Hej igen.
      Syntes faktisk at jeg har oplevet flere strik som ikke har holdt pænt, enten blev de grimme at se på efter få vaske (og jeg ved godt hvordan man vasker), og flere gange er der gået hul i tøjet, dårlige syninger mv.
      Men ved fra en veninde som har arbejdet for dem, at de skiftede “syland” og der blev kvaliteten bare dårligere.
      Købte bla. et silketørklæde med sådan nogle små ponpon´er på. De falder af for et godt ord.

      Håber at du snart kan komme tilbage til arbejdsmarkedet igen. Du kan vel også kun få sygedagpenge i 1 år (åndsvaht system) især hvis man ikke er rask/frisk i løbet af et år.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ej det lyder træls. Ja det er jo mange år siden jeg har været der og der var der nu ikke noget galt. men tiderne har jo ændret sig – i know. 😉
      Sygedagpenge er kun i 1 år og jeg kunne ærligt ikke holde til at blive sendt rundt i systemet på den måde, jeg har rigeligt med bare at få en erstatning, så jeg skulle ikke sendes på nogen kurser etc. NO WAY.. jeg ville have ro til at komme mig. Det kræver jo så bare at man må ofre. #pikogpatter

      😉
      Dejlig weekend Iben

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Tak for de fede billeder, jo tak, nu skal der spares op. Det er sjovt, som man støder på de samme bloggere rundt omkring. Jeg har jo også inkl dig, Guapizimo og Malsen som er dem jeg gerne ville møde (nu er jeg jo ikke blogger) men fast læser. Malsen kommer jeg til at møde senere i denne måned, til fremvisning af Black Swan. Og jer andre må jeg have tilgode (nu er jeg altså ikke sådan en psykopat stalker) men I skriver godt.
    Rigtig god dag og weekend
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Så må du jo bare inviterer mig til dit Black Swan arrangement – jeg vil også gerne se det 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Du er mere end velkommen, absolut. Så har du mod på at møde min skare af skøre veninder, så kom blot (og det mener jeg) :O)

      Knus H

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jamen det kunne da være hyggeligt, hvornår er det?

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Det er den 27.april :O) Så meget snart, med Asti og cupcakes :O)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      ej, det bliver da super hyggeligt. 😉 Jeg tjekker lige med manden om han skal noget, ellers vil jeg rigtig gerne 😉

      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Smid mig en mail på smukkeheidi75@gmail, så får du lige adressen hvis det bliver muligt for dig at komme.. Ihh tænk hvis jeg lige kunne møde 2 af mine favorit bloggere, så hyggeligt :O)
    Knus H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Okay det gør jeg søde.. Ville være hyggeligt. ❤

      Knus
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iiiiih hvor lyder det som en dejlig dag!! – Jeg ved godt man ikke må, men jeg gør det alligevel….. Jeg har en blondekjole der ligner den der til genkendelighed. Min er bare aldrig brugt, og så er den fra H&M købt i London for 2½ år siden. Måske jeg skulle prøve den snart og rigtig se moderne ud:D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Den skal da bare i brug søde.. Igen grund til at have den hængende i skabet. 😉

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPS..