VERO MODA // LEOPARD BOMBER..

WORKING GIRL // DEPEND DIY..

WELCOME TO MY NAIL SHOP

FOLIE NEGLE
Der er flere af jer der har skrevet ang. DEPEND DIY negle sættet, fordi i har haft svært med at få dem af når de skulle fornyes. Det er ikke det nemmeste det har i ret i, men jeg har prøvet at lave min egen cocktails mix til hvordan det kommer bedst af. Det jeg har gjort er at jeg har klippet 5 vatrondeller over på midten – soaked dem i acetone. lagt dem på neglen og pakket dem ind i folie og så skal de sidde på i 20min. Det har gjort det nemmere at få det af med en træpind og det der ikke ville af, der har jeg brugt en sløv fil (ala dem fra hotel ophold) til stille og roligt at file på resterne. Jeg har øvet mig på alle mine veninder i at lave negle og det går faktisk ret godt. Jeg er stadig mega glad for sættet, på trods af den lidt mere udfordrende måde at få det af – men værrer er det altså heller ikke, så det er bare op på hesten.

 

 

13 kommentarer

 • dyb koncentration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Fuld koncentration. Kommer du ikke snart til KBH altså?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  ALLE dine veninder ?! Hmpf!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   BABY.. you got your own machine.. men du er velkommen PH og få lavet negle. tror ikke der er nogen af de andre der har fået fod bad med æble og kanel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hæ, det var sgu ikke kun æble og kanel, der var også hortensiaer i <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Dejligt med en opfølgning Rikke, tak skal du have! 🙂 Så må jeg teste om en uges tid når det er tid til en ny farve.

  Rigtig god lørdag herfra! Håber den er god trods et sygdomsramt barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Ditte,

   Jeg lovede dig jo at vende tilbage 😉 Det funger altså rigtig godt men lad det sidde en 20 min tid. Så falder det af.

   😉

   Dejlig søndag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har endnu tilgode, at få det af. Men tålmodighed er en dyd :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Er igang med hesten igen….må prøve med en fil, måske virker det bedre for mig…håber 🙂 Selvom jeg har forsøgt med acetone, og vat mange gange….syntes jeg alligevel skidtet sidder alt for godt fast, og jeg “kommer” til at pille det af i stedet for! Ikke godt, den metode kan IKKE anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nej det må man ikke, så flager neglene.. men det fungede altså fint for mig. pak den godt ind i folie i 20min så skaller det af.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] neglelak – men nu er jeg jo helt hooked på DEPEND´s DIY sæt som jeg har blogget om her, her og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERO MODA // LEOPARD BOMBER..