LEATHER AND STRIPES..

PÅSKE JAGTEN ER SAT IND..

PÅSKEJAGT! PÅSKE PÅSKE JAGT
Påske jagten er sat ind og det er noget at vi gør hvert år – ville ønske at jeg havde billeder fra de sidste par år – for jeg lyver ikke de to sidste film jeg har, der har Mr M shorts på og min mor har hvide skinny´s på – hvilket det skal være ret varmt for at man har på. Det er jo sindsygt det her vejr!! Men BumBum syntes at det bare var toppen, jeg havde endda gemt så mange æg at hun fandt 2 mere i haven dagen efter.. Jo Jo.. påskeharen har haft travlt hjemme hos os 😉

Går i også på Påskejagt – eller er det kun os der er så skøre..?

11 kommentarer

 • Pernille

  Vi gør det også , det er superhyggeligt og en stor tradition i vores familie.for os stammer det vist fra Sønderjylland, hvor min mormor er fra. Ungerne storelsker det simpelthen, og det var også det bedste da jeg var barn.
  Kom lidt til at grine da jeg så dine billeder – min mor havde gemt de samme harer i vores sneklædte have da vi fandt Påskereder i dag, og min ældste datter har samme flyverdragt, hendes er dog grøn. Vores Påskereder var dog i keramikskåle og ikke i fletkurve, så vi er helt unikke alligevel 😉
  god påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   søøøøødt.. Jeg elsker de gamle tradtitioner som jeg kan huske fra da jeg var barn, det betyder meget for mig. Og børn elsker det og jeg kan jo selv huske det fra da jeg var lille – hvor meget det betød for mig. Så det vil jeg gerne give min datter med hende til hendes børn.
   Sjovt de næsten er twins – Elsker deres flyverdragter, tror dog bare ikke til næste år at hun kan klarer en heldragt, der er hun 5 år bliver det mon ikke lidt for meget en forvokset baby at moren prøver at holde fast i tanken om at hun har en lille pige ?? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hvalsø

  Hvor er hun sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ej hvor vildt, er der så meget sne i Dk. Øv da. Nu ved jeg jo ikke hvor I bor, men jeg vil gerne hjem til Dk uden sne. TAK! Her var påskeharen også forbi i farmor og farfars have, så drengene var ude imorges og lede, og har nu spist sig tykke i chokolade hele dagen.
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   #lortpålortesne #blivhvorduer #hererderpissekoldt #grrrrrrrr

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hovgaard

  ÅH, til trods for en alder på snart 28, så savner jeg det da virkelig, når jeg ser BumBum på de billeder! Kan virkelig godt forstå at hun elskede det til trods for #pisnuafdinmøgsne! Vi samlede altid æg, da vi var mindre, min bror og jeg, det var højdepunktet til påske, ligesom at det til jul var højdepunktet at finde kravlenisser i stuen. #gadgodtatværebarnigen

  GOD PÅSKE/Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg prøver at holde fast i de små ting at jeg kan huske der betød noget for mig da jeg var lille. Vi har aldrig været så ophængt på traditioner, så dem der er dem vil jeg gerne holde fast i 😉

   Dejlig påske

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vi har også været på æggejagt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ihhh hyggeligt – Bella havde desvlrre feber da vi gjorde det, så hun var bare ikke på toppen. ;(

   Hils pigerne

   kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T.

  Påskesøndag står på æggejagt – hvert år – og ve’ den, der tror det skal forglemmes 😉 En tradition, jeg har taget med mig fra min barndom – og både jeg og ungerne (og manden og mormor) elsker det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Det er dejligt med traditioner – det skal man holde fast i, der er så mange ting fra ens barndom der forsvinder med tiden 😉

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER AND STRIPES..