HVOR SKAL MAN SPISE I MALMØ..

NEW BALANCE // BUMBUM..

NEW BALANCE SNEAKS 001 NEW BALANCE SNEAKS 002 NEW BALANCE SNEAKS 003
Hug en hæl og klip en tå, det gælder desværre ikke når det kommer til børn. Man ved bare 2 gange om året dræner ens børn en for max mange penge, børnetilskud eller ej. Men der er sommersandaler, børnehavesko, pænesko, forårsjakke, termo tøj, gummistøvler etc.. #ogpisogpapir. Heldigvis har jeg jakken på plads, sidste år købte jeg en jakke fra SØSTJERNEN den lå mellem strørrelserne på sidste års produktion, derfor valgte jeg at købe en str op. så der bare var et opsmørg på ærmerne – det er altså ikke fordi jeg er nærig, tværtimod var det damen i butikken der sagde at det var det jeg skulle gøre – for det begyndte at stumpe på den der egentlig var til hendes alder.
Men jeg ved at hun skal bruge et par comfy sko til børnehaven og det skal være noget at hun selv kan tage på. Her i huset går jeg ikke op i at hun skal være “smart” men at hun skal kunne røre sig. Så det bliver til sneakers med velcro. Jeg er vild med NEW BALANCE dem har hun haft i 3 år i træk nu. første år helt lilla, sidste år sort med lilla og nu i år navy med pink og lyseblå. Syntes faktisk denne combi er den pæneste at hun har haft..

Du kan finde NEW BALANCE i navy m. pink + mange andre farver her

6 kommentarer

 • åhr hvor er de søde i smølfe-fusse- størrelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er mega dyrt i de forskellige årstider. Især vinter, der bruger jeg omkring 3500 kr, men så er drengene også godt klædt på. Her snupper vi Hummel Sneakers til dem begge, også med velcro. Men kunne godt overveje New Balance, hvordan er de i kvaliteten?

  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv købt de fede sko til Noah (dog lige med blåt i stedet for pink, ik’? ;)) De er så super fede!
  Og ja, der er fandme så meget de børn skal have.. Åååh.. Og nu har vi to!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   De er bare så søde, ville ønske at de lavede de samme til voksne som BumBum har fået. Totalt corny, men sødt. ja jeg føler med jer, syntes bare et barn er en hård udgift. Av i pengepungen.

   ;9

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det alt for godt. Det er dyrt at have barn. De vokser så hurtigt ud af det. Men jeg elsker at se min knægt i lækkert børnetøj, og supplerer også med sager fra hm.

  pt. er favorit mærket til ham HUMMEL, GANT, Hilfiger, og Polarn et Pyret (fås kun i Sverige) hvor vi lige har været i Malmø og gået shop amok i det 🙂 da han var mindre var det mest MOLO, Fablefant, Gant, miniature som var favoritterne.

  Det er en mega udskrivning hver gang det er efterår med vinterjakke, skibukser, vinterstøvler, huer, vanter ..div. andre sager.
  Men de er det hele værd! 😀
  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   I know… det er bare så dyrt.. jeg køber egentlig meget oftes H&M, ZARA, POP UP SHOP og den slags ting til hende – så mixer jeg det med dyrt indimellem.. Hun er så hård.

   Dejlig Weekend

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR SKAL MAN SPISE I MALMØ..