PEACE AND QUIET..

BUMBUM // LITTLE PIECES..

20140319-113541.jpg

Bumbum har fået nyt tøj – og jeg kunne slet ikke få det af hende igen (så sødt) – Vi besøgte jo min mor på Fyn i weekenden, og man kan jo ikke tage til Fyn uden man besøger Rosengårdscenteret ; ) Så vi var forbi en super fin børnebutik, jeg mener den hed LOOK AT ME. Men jeg er ikke helt sikker og jeg har forlagt bon og mærker fra tøjet.
Men jeg opdagede Little Pieces i Sep sidste år – hvor jeg købte matchy matchy sæt i leggings og bluse i leopard print. Virkelig cute. Jeg elsker hver gang hun har det på, for hun ser sgu så fræk ud. Så med Nike Air Max skoene på og ud i det blå, så ligner hun bare en lille spilop. ; )

Jeg kunne have tømt butikken for ting. Der var en marine strik i hvid og blå stribet, til 249,- . Jogging sæt, med leopard sweatshirt. Og priserne er SÅ rimelige. Jeg gav 100 kr for denne Tee – og 200 for denim nederdel. Jeg vil faktisk heller købe det her, end H&M. Der er sgu design og kvali over det her.

Find Little Pieces lige her..

2 kommentarer

  • Tina

    Nårh hvor det er sødt… så er hun sommerklar…

    Min ældste er 11.. hun har lige tømt skabet for alt hvad der er påført hjerter, figurer, Bieber og One Direction og hvad der ser ud som de fleste farver… suk… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej det frygter jeg, den tid. Hun er i forvejen ret bevidst om hvad hun gerne vil have på… Ohhh den selvstændighed ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEACE AND QUIET..