OUTFIT // WEARING OLDSCHOOL CLARKS..

PSSST // LAGERSALG HOS RÜTZOU

RÜTZOU LAGERSALG
Ej, jeg er SÅ ked af at jeg ikke er hjemme de dage at der er RÛTZOU Lagersalg, det kan jeg slet ikke overskue – jeg er selv kæmpe fan af RÛTZOU og har fulgt dem igennem både mit arbejde men også personlig stil. Ville så gerne have hamstret dejlige ting derfra. Øv. Men skriver i ikke lige hvis i køber noget?

XX
R

Ps. Sorry der skete en fejl på bloggen idag, så mit system havde udgivet et indlæg som var til imorgen – uden tekst.. Mega træls, men fejlen er rettet..!!

3 kommentarer

 • Heidi

  Uihhh, ej altså. Lokke lokke lokke.. Jeg har desværre ikke råd til at tage derind, omend jeg mega gerne gad. Elsker det mærke, og har lidt skjorter derfra. Men ville ønske mit klædeskab indeholdt flere ting derfra. :O) Minus ved sådanne lagersalg, er alle de tøser der er der. Nuii jeg skal lære at holde mund, når de bare hapser for at hapse, for at losse det de ikke vil have et tilfældigt sted. Jeg koger helt over, så det er ikke sundt for mig at begå mig på sådanne steder. :O(
  /H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Jeg duer heller ikke til lagersalg.. Jeg bliver sindsyg og det er ikke sundt for mig. Så ender det med en håndmad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Elsker også Rutzou, må prøve at komme forbi det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // WEARING OLDSCHOOL CLARKS..