ABOUT ME // Q&A..

I WANT // LEOWULFF BAG..

LEOWULLF
Jeg er helt dårlig med denne LEOWULFF grønne leopard taske. Den ville være perfekt til at vise frem under modeugen – der er plads til kamera og alt hvad man skal have med. Jeg må drømme og håbe at en vis kæreste læser med “Drop dead Rikke, no chance in hell” at han ville købe den til mig. Men en pige må jo holde fast i håbet, ellers ville alt i livet jo være tabt hvis man på forhånd kendte sandheden.

4 kommentarer

  • Heidi

    Den er jo über skøn, fed farve.. Altså Rikke, tasker kan man aldrig få for mange af, og mænd behøver ikke forstå vores behov, men skal blot acceptere tingenes tilstand i forhold til hvad der er nødvendigt i garderoben. Hvis ikke han vil begave dig, så må du jo selv SMILER. :O)

    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja ved du hvad Heidi, det gør jeg også. Jeg køber faktisk alle mine ting selv – man skal aldrig bygge et liv på at man får ting, man skal bygge det på at man KAN selv 😉

      Lovely dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Nemlig, her køber jeg også alt selv. Ellers ville jeg jo aldrig få noget. Nææ du jeg tjener mine egne penge, så derfor bruger jeg dem også selv inkl min mands. :O)

      Dejlig dag til dig
      H

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      haha.. ja det er rigtigt.. man skal også huske at bruge deres – de skal jo ikke ligge der og ulme.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ABOUT ME // Q&A..