JAMES JEANS // TWIGGY COATED JEANS

KIA LIKES // MOTO LEIGH JEANS – TOPSHOP..


Jeg syntes det er helt vildt dejligt at høre hvad folk syntes godt om så det måske også kommer ud til andre- istedet for at det kun er bloggere der får taletid, for vi/de kan jo også misse en trend / style.. Derfor blev jeg rigtig glad da Kia havde taget sig tid til at læse min blog, men også tid til at skrive til mig..
Hun ville gerne efter at have læst mit indlæg om JAMES JEANS, anbefale disse jeans fra Topshop- MOTO LEIGH modellen..
(Jeg kender den godt, jeg har den i grå- men eftersom min lillebror sagde til mig at han ville give mig et gratis råd, hvilket var at pigers numser, kom til at se store ud i grå…Hmmm…Tak brormand…efter den dag, er de ikke rigtig kommet så meget ud..)
Men jeg mangler et par nye skinnys, så tror jeg vil tage Kia op på hendes anbefaling og tage forbi TOPSHOP og prøve dem. TOPSHOP laver altid så hamrende gode jeans, det eneste jeg har været ked af ved de andre sorte jeg har haft købt, er at de bliver så hurtigt grimme i farven.. Men giver dem en chance til 😉

Tak for Info Kia ..

Xx
R

6 kommentarer

 • Kia

  Hvor er det fedt, at ens kommentar bliver modtaget på denne måde – du er sej! Bare en lille obs’er: MOTO er vist navnet på hele Topshops jeans linie, men denne model hedder “leigh” 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Den er hermed rettet 😉 jamen, det er egenlig det at min vision med bloggen er, jeg vil gerne Gi andre en mulighed for at blive hørt.. Så derfor har jeg lavet et felt der hedder “Others like”… Syntes at mange blogs kun drejer sig om manipulerede billeder og dyre ting.. Min skal handle om alt- men mest ting man kan ha’ råd til, på daglig basis.

   Jeg er virkelig glad for din anbefaling 😉
   Ha’ en dejlig dag Kia

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej rikke 🙂
  Jeg kan anbefale både Leigh og Jamie jeans fra Topshop. Jeg går ikke i andet!! Det er de perfekte skinny jeans!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Caroline,

   Dejligt at få flere anbefalinger af deres jeans, jeg har faktisk gået mest med VERO MODA’s jeans, da jeg har ret udestående hofteben og kan ikke have jeans der ikke har stretch i dem, så får jeg ondt… Men tager direkte i TOPSHOP nu og prøver dem.. 😉
   Men endelig kom med flere gode ideer, dejligt.

   Ha en dejlig dag Caroline…
   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Altså.. Sort slanker, så må give brormand ret!
  Forbaskede sorte jeans der er blevet grå, slanker ikke længere! Sorry, men det er murphys law..
  Hilsen hende der har født 2 ananas og er over 30, så alt hænger helst nedad..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   haha… du har ret, alt søger mord SYD- det er satme en tarvelig retning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JAMES JEANS // TWIGGY COATED JEANS