EBAY // NY CAP

GRØD // JÆGERSBORGGADE


Var på GRØD forleden dag med min veninde Tillie- vi skulle bare ud og have en kop kaffe og snakke om Life, mode og hvor “nederen” mænd kan være, til tider 😉 ….Sorry Guy’s…..!
Det er altid rart at få lukket luften af ballonen ud, over en gang mokka end at mændene bliver blæst op af væggen, når de træder ind af døren over at deres sure Boxershorts ligger på gulvet VED SIDEN AF VASKETØJSSPANDEN….grrrrr, at han ikke har slået toilet brættet ned, så man om natten ender med at sidde med måsen i nat urinen, kilet fast mellem bar hud og koldt porcelæn, med ingen chance for at kunne komme op uden hjælp….!
Eller at han spørg “Har vi noget at spise????? – “ja det ved jeg sgu ik Tarzan, har du handlet noget…nå ik, det var en skam.. Så har VI….sgu nok ikke noget at du kan putte ned i mavsen, men hvis du nu var kommet hjem til spise tid, istedet for at ryge på Bishops Arms med drengene efter arbejde, så havde du nok ikke stået sulten nu…! Grrawllll
Men kvinder har brug for at lukke lidt Steam ud, uden at det egenlig betyder noget- vi snakker for at holde fluerne væk fra munden, sådan er vi bare… Men det er det vi får tiden til at gå med, når vi er sammen.. Vi “snik snakker” .. Det hygger vi os med, så har vi ligesom fået vores “forløsning” til når vi kommer hjem og igen står og sveder over kødgryderne, bitre i kanten- Så er jeg ikke helt så arrig som jeg måske nok ville have været…!!

Men vi valgte at gå en tur i Jægersborggade / Midt i en Politi aktion hvor 5 betjente stormede en lejlighed – lige midt i at vi sippede kaffe… Vi fandt ikke rigtig ud af hvad der skete, men alle forsvandt ihvertfald fra gaden og en lille lampe der hang på væggen, blinkede rødt- så enten var det for at signalere at “Panserne” var der ellers måtte der jo have været et bordel… Tror ikke det var for at sende signal til Fru. Jensen om at stegen var færdig og hun skulle til at få futterne hjemad..Men så var der jo også gratis underholdning..
Jeg er ked af at vi havde spist morgenmad inden vi kom, for deres grød både smager og dufter dejligt.. Men maven var fuld, så det må blive næste gang, vi slår vores folder på Nørrebronx… Men hvis i kommer forbi Jægersborggade, så besøg GRØD.

GRØD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY // NY CAP