QUESTIONS // KRISTINA TI

DOLFIE

Hver sommer er vi i Syd Frankrig og i havnen tæt på hvor vi bor, ligger der en lille skobutik. Den fylder ikke mere end en skoæske, men hvad de ikke kan tilbyde nede i denne lille “perle”.. Jeg kommer tilbage hvert år for at få fyldt op..Men mit yndlings sko mærke de har er DOLFIE et fransk sko mærke, hvor de laver både sko til Gents & Girls.. De laver også en sommermodel- uden foer, men den har jeg ikke prøvet endnu, da jeg sidste år købte en leopard sko med lammefoer.. Den er seriøst den bedste praktiske vinter sko at jeg nogensinde har haft..

20121117-232449.jpg
Den er så anderledes end hvad man ser andre steder, så jeg kunne ikke stå for den.. (!)Man får lyst til at købe hele kollektionen, hvilket jeg self’ ikke har råd til (pis)..
Dem der ejer butikken, har jo godt kunne se at der var mønter i mig, så de gav mig deres Info på hjemmesiden og jeg bare kunne købe direkte derfra, hvis jeg manglede noget- og det må man sige at jeg har taget brug af en del gange, du kan finde dem her
Jeg tror at i år at jeg skal have disse her- de er dejlige varme og med et stink af “skævhed”…

20121117-231259.jpg

Passer perfekt til en stor cremefarvede strik og mit nye TOOGOODTOBEBASIC tørklæde.

Go’ Søndag..
Xx
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUESTIONS // KRISTINA TI