TIPS TIL INSTA STORY..

POSTKORT FRA VARMEN..

2c088300-b106-4625-92ae-b21c34022afb

TILBAG TIL HVERDAGEN er nu heller ikke så skidt. Så er vi tilbage i Singa efter 60 dage på ferie (så trænger man også til ferie..hø!) og det skal man lige vænne sig til. At være væk fra sit hjem i så lang tid, og sin kæreste, det kræver sin mand, og en rytme, som man kan holde ud og leve i og med.

Man skal altid lige se hinanden an igen, og finde melodien. Nu hjælper det så heller ikke, jeg kommer  hjem med 55 min’s søvn på skjoldet, så er jeg en ren tikkende bombe, der bare venter på, at eksplodere. Det mindste M sagde igår, der havde jeg bare lyst til at kradse øjnene ud på ham!

Specielt, da han sagde, at næste år kunne det være jeg skulle droppe Skanderborg, da det passer så dårligt med Bella’s skole….. Like that is gonna happen. Jeg lynede med øjnene, og slog med nakken, undlod dog at ytre, hvad jeg egentlig tænkte – for SMUK, får mig til at føle mig lige så levende, som dem der tager til BurningMan i ørkenen. Bare uden kostumer. Jeg har 3-4 dage hvor jeg peaker, og dem skal ingen tage fra mig. Hilsen nogens mor – og SÅDAN er det 🙂

Bella’s skole er startet idag, men hun kommer først om nogle dage, når hun er kommet sig over hendes jetlag. Dårligere en mor, er jeg jo heller ikke – ‘siger hun selv’… Nu står den på 3 klasse, så må vi se om M og jeg kan følge med, med alle de lektier der kommer – lad os bare sige, de er pænt generøse med ‘homework’ på hendes skole, og ærligt, er der flere af dem, som var noget vi lærte på Handelsskolen. Så kan man jo tænke lidt over, om man selv hørte efter i skolen, når nu, man ikke kan huske det 🙂

Jeg skal selv tilbage til en normal hverdag, og gang i arbejdet igen, med alle de små ting jeg går og sysler med. Tilbage til træningen og de 100 squats jeg bilder mig selv ind, jeg går og laver, men bare glemmer at udføre. Tilbage til overskud, mine 12 km’s gåture – hamsterhjulet og måske bare være en bedre udgave af mig selv, når jeg er kommet mig over Skanderborg atter er slut! (Snakker jeg for meget om Skanderborg…. neeeeeeeej👅)

Lige nu er klokken 5.20 og jeg ligger og ruller rundt.  Mit jetlag har dog været god ved mig, så håber vi fortsætter denne stime, så er jeg godt tilfreds 🙌🏼

Glædelig Tirsdag (…eller noget)

XX

R

4 kommentarer

 • Mie

  Bliv dog voksen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Sikke et surt opstød, på med ja-hatten og smil lidt til verden, så bliver det hele lidt sjovere! Og lad være med at læse med hvis du åbenbart er for voksen indeni.
   Personligt synes jeg det er så skønt at konstatere at nogen er ligeså ‘barnlige’ som mig selv selvom jeg er både 40, mor og har et rigtigt job med lederansvar og alt muligt, ha de skulle bare vide:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Andersen

   Ny ved jeg ikke med dig, men pli og høflighed står højt på min liste over hvordan man opfører sig som voksen 😉 Og så er det altid en god øvelse liiige at prøve med lidt indlevelse i, at andres liv (og dermed valg) formentlig er anderledes end ens eget 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Må indrømme at jeg er lidt enig med Mie🙊 Ikke fordi at jeg ikke er vild med dig, Rikke! Du er sgu’ sød, sjov, har et kæmpestort hjerte og jeg følger din blog lige meget hvad! Elsker især at læse om dine rejser❤️ MEN bliver lidt træt over at læse om forbløffelsen over at være nogens mor, frygten for at blive et år ældre, om at fedte og være sammen med veninderne så ‘man’ ikke er gammel og sat. Tænker egentligt det er lidt forkælet – de fleste af os andre har et arbejde og er nødt til at være voksne og kan ikke holde sommerferie i to måneder. Ved selvfølgeligt godt, at du er udfordret pga din ulykke og at det at være meget alene med et barn fanme er megahårdt – men alligevel… Kh en trofast læser, som læser med lige meget hvad

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPS TIL INSTA STORY..