OG HENRIK FIK SIN LOUI..

JETLAG // EN ROUTE BALI

JETLAG IS A BITCH som man siger, og det plejer den også at være. Men jeg sov faktisk kl 24.00 i går og vågnede kl 8.00 kun med lidt roden rundt i nat, men ellers var alt fryd og gamme. Bella var dog ikke til at lokke ud af sengen, det var lige ved at youtube og fri wifi ingen gang, kunne gøre det, men nu ligger hun er ligner en slatten klud med tiny søvnkammer øjne ; )

Dog ved man aldrig hvad natten venter, men jeg håber den bliver god, for i morgen drager vores to familier til Bali, hvor vi skal tilbringe en lang weekend. Jeg glæder mig helt sindssygt, for jeg har ikke været der i “lang” tid..eller…i hvert fald ikke lige så tit, som jeg har gjort. Vi er 4 voksne og 3 børn som skal raserer vores hotel, og selfølgelig bor jeg på det jeg plejer TS SUITES som bare er så fantastisk. Håber også det virker som børnehotel. Lad os håbe ; )

Skulle til at skrive ha´en god mandag… tror hovedet er lidt oppe i måsen i dag. haha.. ; )

Kys og god torsdag så ♥

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OG HENRIK FIK SIN LOUI..