HMMMMFFFRRRRR....

BRYST OPDATERING NÆSTEN 3 MÅNEDER..

UPDATE Jeg har i denne måned oplevet lidt udfordringer med mit ene bryst, så jeg måtte  en tur forbi en læge. Jeg havde så mange smerter i det rundt om min brystvorte, og panikkede fuldstændigt. Jeg var sikker på den ville blive sort og falde af, og jeg ville ende med et bryst der skulle amputeres og det hele vilde ende i lort og lagkage..

Jeg sendte en mail midt om natten til Flemming Lauridsen min kirurg, og det første jeg modtog om morgenen dansk tid, var et et svar fra ham af, at jeg skulle se en læge, og få en professionel til at kigge på det.

Jeg smuttede forbi vores Camden Medical Center, som sendte mig ind til en indisk kvindelig læge, som fik kigget på brystet. Hun sagde det var noget af det pæneste stykke arbejde hun længe havde set, og det gjorde mig selvfølgelig rigtig glad. Hun sagde det var meget meget normalt, at man kunne ende med nogle nervesmerter – nok lidt ala hvis man mister et ben eller arm, så kommer der også nogle fantomsmerter. Man kan jo ikke komme udenom, min brystvorte har været skåret af, lagt på et bord og syet tilbage på plads… Det er jo en fact. Så det ville være mærkeligt hvis der slet ikke kom lidt udfordringer på vejen.. Og hvis det her dém der kommer, så overlever jeg nok.

Men når man har smerter i brystvorter, så er det jo klart alle ens alarmklokker de ringer… DING DING DING.. For det jo i forvejen en mega grænseoverskridende operation at få lavet, specielt for en kvinde, da det er dér vores feminitet sidder. Så jeg ville da have været ked af, at miste det ene.. Men det viste sig bare, at jeg endnu en gang var for over dramatisk ; )

Min læge her i Singa og Flemming udvekslede informationer, så jeg ikke behøvede at sende mails imellem dem, så sørgede de bare selv for det, det var virkelig rart at vide, at bare fordi man bor her i Singapore, så bliver man ikke bare glemt af sin kirurg, og det er jeg meget taknemlig for.

Om kort tid der skal jeg se flemming, så han lige selv kan kigge på dem, og se om han syntes det hele ser ud som det skal. Det håber jeg selvfølgelig meget at det gør.

Jeg er stadig mega fan af jeg turde at gøre dette, og ville aldrig tøve med, at gøre det igen ♥

Læs mere om Akademikliniken´s service på deres hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HMMMMFFFRRRRR....