Zzzzzzzzzz...

GOING TO THE BEACH :)

  
Endelig er det Fredag, og M kommer hjem om lidt, fra arbejde. Med 6 timers flyvning fra Korea, 2 timers delay, 4 timers søvn, præsentation for sine ansatte, og en hel dag på job. Jov Jov. Vi hygger os da. Tror der er nogen der godt kunne drikke et glas vino (læs: mig) men det er så svine dyrt her, at man nærmest kun har råd til postevand 🙂

Men har skidt på priser i dag, så vi skal have tapas.. Dog koster 6 stk parmaskinke 75 kr, men det er weekend og naboerne holder fest (hvis man er født i 80’erne – så ved man, hvad dét betyder) …

Jeg ville bare tjekke ind og sige, jeg har det godt. Bella græd ikke i dag (optur) og hun har haft sin første legeaftale UDE i dag – jeg er på vej i taxa, for at hente hende. Savner hende allerede. Det skal dog nok gå over.. Haha.. 🙂

Min über cool beachbag, har min veninde louise lavet, fra Jasperliving.com – hun laver dem, på bestilling. Mega fine.

Dejlig Weekend.
Xx

R

4 kommentarer

 • Very cool beach bag! Very Gucci-sh 😉 Hve a great day.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Holm

  Min yndlings blogger og kvinden som et skyld i mit nye yndlingsord ” pikogpatter ” og nu fra Singapore mindes næsten vores år i Indonesien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha… Nok ikke det bedste jeg kunne lære dig.. ; ) Men så dejligt du følger med – det er meget værdsat.

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rikke, jeg ELSKER at læse med på din blog! Jeg synes dig og din familie er så seje 🙂 og kan ikke lade være med at besøge dig herinde hver dag, det er så hyggeligt! Det lettede helt mit hjerte at Bella ikke var ked af det i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zzzzzzzzzz...