HMMMMM..

MY BEAUTY FAVES..

foto[1]

Locobase REPAIR – Specialcreme til meget tør hud.  // BioSculpture Nailpolish – En højpigmenteret neglelak, der dækker rigtig godt. Lakken tørrer hurtigt og har lang holdbarhed på neglen// Glō Mineals Blush SWEET – glominerals Blush er en højt pigmenteret mineral base. Ideel til enhver hudtype. Indeholder anti-oxidanter, vitamin C, A, og E, grøn te ekstrakt og bredspektret UV beskyttelse for den bedst mulige pleje af din hud. // Real Purity Deodorant – Fri for aluminium og skabt med den mest følsomme hud i tankerne. // Elizabeth Arden Beautiful Color Lip gloss DIAMOND – Fugter læberne og giver shine. Indeholder mango og shea butter for fugt.

Enjoy
XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HMMMMM..