CONGRATS DORTHE ; )

CHRISTMAS INSPIRATION..

M spørger altid, hvorfor der ikke er noget på bloggen, til mænd…?? Tror nu bare han mener til ham selv. Men lad nu det ligge ; ) Han har jo ret. Der er ikke så meget. Men så igen. Det er jo heller ikke en mandeblog. (Thank god) Så ville den kun handle om vin, bare patter og boremaskiner. Men derfor, kan der jo godt være lidt mandehørm på bloggen, det er jeg da ikke for fin til. Det er jo snart jul, så tænkte jeg ville lave mine ideer til julegaver, til Mr. M – så må vi håbe, han ikke læser med.
Han er jo i forbindelse med hans arbejde, tvunget til at gå i jakkesæt, på arbejde. Ikke hver dag, men næsten. Så han nyder når han har fri, eller ikke har møder på job, så han kan hoppe i noget lidt mere casual.
Jeg har valgt to covers fra Euroman, som inspiration. Jeg synes de laver de sejeste forsider ever. Som regel med nogle lækkerlakse, som leadmænd.
Min første coverforside er med Rasmus Seebach. Han er nok den eneste mand, med så meget charme, selvtillid og lækkert hår, der ville kunne charme trusserne af selv en blind kvinde (eller mand) med hans skønsang. Jeg er meget fan af ham, og hver gang jeg hører en special sang, så tager det mig tilbage, til Skanderborg festivallen, hvor jeg hørte koncerten med min kusines mand og alle hans venner. Den bedste aften i lang tid ; )

L.O.C har jeg valgt, fordi han er min nabo og bare den sejeste, sødeste og cooleste rapper, som ikke virker frygtindgydende. To be honest. Jeg har ikke snakket med ham i ædru tilstand. De holder sig meget for sig selv i deres palæ. Men jeg har overfaldet ham i en 17 hestes brandert i Århus (selvfølgelig), sammen med min partner in crime, Eleni. Men det var også den nat, hvor vi vågnede næste dag, med billeder af en meget stor mørk mand, på vores mobiltelefon. Long storie. Det snakker vi ikke om her.
Men hvis jeg selv skulle være en mand. Så skulle jeg være indeni L.O.C (og ikke indeni Burhan G, som min veninde Sarah, så gerne vil være.. hahah. Endnu en “drunken” Skanderborg historie.. Wuuups).

Back to the storie. Mr. M´s ønskeliste, lavet af mig. De her forslag, er det jeg vil overveje, som bløde pakker under juletræet, når jeg skal juleshoppe til ham.

RASMUS

Jakke // V-hals // T-shirt // Bomberjakke // Jeans // Boots // Høretelefoner..

LOC

Overfrakke // Habitjakke // Skjorte // T-shirts // Habitbukser // Sko // Tørklæde // Computertaske..

Uhhh. Kommer helt i (jule)shopping humør. Jeg elsker faktisk at shoppe til ham. Han er så nem. Han tager det meste på jeg køber til ham. Det eneste han har nægtet at tage på, var et på skinnyjeans – og når jeg siger skinny. Så er det asscrack low og balls dividing jeans. Det var han sgu ikke med på. Men okay. Han er også snart 40 år gammel (Sorry skat. Men det er du altså… mys..!) Så skal man nok ikke rende rundt og være street smart hipster.

Merry Christmas. Håber i finder noget til jeres Mr. af huset.

XX
R

(Lavet i samarbejde med Boozt)

8 kommentarer

  • Eleni hemmingsen

    Hov hov du ved wolfpack men ja sikke en aften

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Hahaha det var nu burhan g der skulle være inde i mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha… Du har sgu da ret – Det ville heller ikke være et dårligt sted.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • “Det er jo min taske!” udbrød Jakob, da han ved et tilfælde kiggede over på min skærm 😉 den fik han i julegave af mine forældre sidste år, dén er altså et hit! 😉

    Så du kommer forbi Click i centeret på fredag! Jeg er på arbejde, så hopper da nok lige forbi når jeg har fri og siger hej 🙂 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tror jeg hapser den til M til jul, han mangler én ; ) Yaaaaay. Endelig kig forbi, så giver jeg en krammer ; )

      Kys
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabina

    De hørebøffer er også til kvinder 😉 Netop bestilt dem i den guld udgave der kommer til december wooop wooop!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ej. Dem bliver du glad for. De er virkelig gode. Plus de holder ørerne varme i kulden ; ) Win Win, som man siger. HA!

      ; )
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONGRATS DORTHE ; )