FAVORITES // RIVER ISLAND..

EGYPTISK NAT // PYJAMAS BUKSER..

20140306-170443.jpg

20140306-170455.jpg

Som jeg har skrevet før. Så er jeg bare ikke typen der pakker stilletter og silke outfits når jeg rejser på ferie med familien. Jeg får altid skæld ud over over at jeg pakker for meget. Så denne gang tænkte jeg – de skal få at se at jeg kan rejse let. Hvilket jeg så meget fortrød da jeg ankom til hotellet og fandt ud af at jeg havde glemt to par sko derhjemme og endte med kun at have mine birkestocks sandaler i en hel uge… Morgen, middag og aften. Auuuuchhh..That sucks. Og for lige at toppe det, så stod der i velkomst manualen at de forventede, at man var dinner dressed, når man skulle spise i deres restauranter.  Godt så (!)
Så med EN pæn bluse i kufferten og 2 par bukser – måtte jeg improviserer. Jeg havde pakket mine silke natbukser fra River Island og tænkte at de måtte være min redning. Jeg havde en sort sådan “pæn pæn” top med fra H&M som gik lidt ned om numsen (det kan jeg bedst lide). Så den brugte jeg nærmest hver eneste aften når vi skulle spise – men jeg kan bare sige. Leasson learned. Jeg skal huske noget mere going out tøj, når jeg rejser. Så næste gang, når de siger 20 kg. Så pakker jeg satme 20 kg..!!

Men jeg klarede mig. Jeg ville bare ønske at jeg havde taget noget mere pænt tøj med og ikke en kuffert fyldt med bomuld og sweatshirts. Men heldigvis gik jeg ikke med enden bar. Så bare rolig Stockholm – når jeg kommer i April, så lover jeg at jeg har pakket masser af tøj ; )

Knit H&M // Top H&M // Pyjamas Pants River Island // Nails DEPEND Gellack Col 036.

3 kommentarer

 • Rikke

  Man kommer langt med et par smukke natbukser – det må jeg huske.
  Er lige kommet hjem fra skiferie – hvor jeg som den eneste havde rigeligt rene skisokker og skiundertøj – jeg faldt så lidt igennem på restaurant om aftenen – damn de andre havde pakket pænt tøj…… Næste gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De er da pæne selv om det er natbukser! Når jeg pakker plejer jeg at vælge ting der passer pammen på kryds og tværs og kan dresses op og ned, for eksempel et par bukser kan ændres fra dag til nat bare ved at sammensætte dem med en pæn top der ikke fylder noget, og så tæller jeg som regel om jeg har lige nok til at sammensætte et nyt outfit hver dag, men så heller ikke mere. Så plejer jeg faktisk at ramme ret godt plet og ender hverken med for meget eller for lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Pææææææne dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FAVORITES // RIVER ISLAND..