HVAD PAKKER I NÅR I REJSER..

GLÆDELIG FREDAG..

IMG_5768
Så blev det Fredag igen og denne weekend står på fuld pakket program. Men vi kæmper stadig med en lidt sløj Bum Bum. Så jeg kan ikke lige finde ud af hvor mange af planerne at det bliver til.

Idag skal jeg til Intim Koncert med Sys Bjerre – på Tisvildebistro. Jeg gav min veninde Birgitta en billet i fødselsdagsgave – det er med 3 retters menu, så det skal nok blive sjovt. Da jeg købte billetterne troede jeg det var på den i Waterfront, for det havde tjeneren sagt. It was not! Så der kom lige pludselig en times kørsel oveni og ingen alkohol til Riksen. Bummer.

Men igår der var Kathrine og jeg til WON HUNDRED event på Østerbro. Det var top hyggelig. Go´ musik – fede mennesker og lækkert tøj .. host host (male models) …Wheeee…! Det var jo nærmest kriminelt, men der var en mande model med på 16 år, han var seriøst SÅ smuk. Det er selvfølgelig forbudt at have tanker om sådan et ungt kid.. Jeg kunne næsten være hans mor.. Men Wow han var pæn! Nå for at det ikke bliver akavet mellem min kæreste og jeg når han kommer hjem og har læst dette indlæg, må jeg heller stoppe nu..
Vi ville slutte aftenen af med et glas vin og blev enige om at Tisvildebistro (altså den i Hellerup) ville være et hyggeligt sted. Da vi ankom var taget ved at lette – og Lis Sørensen gav den MAX gas. Hun sang alle de gode gamle klassiker at man er vokset op med. Det fik mig til at drømme mig tilbage til min ungdom da jeg boede hjemme og sommeren duftede af sommer. Livet var så ukomplicerede. Der var ingen bekymringer om regninger, toiletpapir, børneorm og tomt køleskab. Man havde kun sig selv at tænke på og igen syntes man at verden var sådan et brutalt sted. 😉

I aften kommer til at blive en skøn Fredag aften – min veninde Nansen joiner os også, hun er i sommerhus i området – så hun kigger forbi. 😉 Så der skal dansens til Malene og synges med som om den var skrevet af os.. Vi har vel alle et lig i skabet, som har trådt på os.?

Hvad er jeres planer for weekenden..?

XX
R

1 kommentar

  • Heidi

    Lyder som en skøn weekend, håber prinsessen bliver mere frisk. Her skal weekenden gå med at nyde vejret, male lidt skur og hegn og slappe af. Trænger jeg så meget til. Nyd din weekend smukke.
    Knus Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD PAKKER I NÅR I REJSER..