HUSK NU // BLOGLOVIN..

NIKE Air Max 90 // JULIA SARR – JAMOIS..

NIKE ID
Jeg er jo ret glad for Sneakers fordi de er så gode til mit ben – så jeg har designet en sko inde på NIKE´s hjemmeside – hvor du helt selv bestemmer farve kombination, str, skind etc. Jeg har designet en der minder om Julia Sarr-Jamois´s NIKE´s at hun har. Jeg har været ret vild med hendes siden TOOGOODTOBEBASIC viste dem på deres blog. Jeg har skrevet mine detaljer ind flere gange, men har ikke trykket køb endnu. Hvad syntes i? Design din egen NIKE sneaks her.

6 kommentarer

 • Hvis du kan købe dem, så sig lige til. Altså hvis de gider sende til DK.

  Det gad de nemlig ikke før jul da jeg designede et par. Troede det var en fejl chattede med en medarbejde. Ringede sågar. Men nej… Ak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej det kan jeg ikke forstå- du kan jo taste din adresse til DK. Men jeg har jo så heller ikke trykket på køb knappen. Men fik da lov til at taste alt min info ind.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De er SÅ fede… Skal så meget på Air Max-jagt, når jeg rammer New York om UNDER 3 UGER!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej, det er altså så snyd. alle skal til NYC. Bare ikke mig. ØV ØV ØV. Så må du lige snupse et par med hjem til mig 😉 Glæder mig til at høre om turen.

   Dejlig dag søde Trine.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hei Rikke! Jeg er så nysgjerrig på om du bestilte dine egendesignede Nike? Jeg er helt vill etter de skoene og får de ikke ut av hodet…(du kjenner vel igjen diagnosen, ha, ha) Jeg så det var en person som kommenterte at hun ikke hadde fått bestille til DK – det var derfor jeg ville høre med deg om bestillingen din ble noe av, eller om du droppet det ? Klem & Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Lise.

   Nej jeg har ikke fået bestilt.. jeg skulle lige finde pengene 😉 Kender du det? Jeg har lige fundet din mail i uønsket post, og der skal den jo ikke være. Tusinde tak for de søde søde ord du har skrevet til mig. Jeg er meget glad for at du har lyst til at læse med.

   😉
   Knus
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK NU // BLOGLOVIN..