FUN // GIRLS NIGHT OUT..

OUTFIT // SUMMER COME BACK..

TOOGOODTOBEBASIC
TOOGOODTOBEBASIC SCARF
18122012
KEEPING WARM
H&M DRESS
ZARA JACKET
Gråt og trist “TAKE 2” hvornår får vi bare en lillle smule lys, det er sgu da lidt “træls” som vi ville sige på FYN aka 5800 New Castle… Hvis der så bare var lidt sne, som gav en god baggrund til mine billeder… NEJ jeg har pludselig en græsplæne der ligner at der er blevet spillet Champions League på i flere måneder, helt smattet og sort… duer ikke til de der “in between” årstider, endten vil jeg ha´solskin ellers vil jeg havde sne.. det er vel heller ikke for meget at forlange.. eller..? Nå men på trods af det kolde Danmark at vi lever i, valgte jeg alligevel min hvide ZARA Jakke, den får en til at tænke varme sommer nætter, så må jeg jo bare snyde mig selv lidt – hvis sommeren ikke kan komme til mig, så må jeg tage det lyse ind.
SCARF TOOGOODTOBEBASIC (I LOVE ) // ZARA Jakke // H&M Kjole // SPANX “Look at me Leggins” // NOTABENE Støvler // Bag ABACO PARIS // Bracelet APROSIO & CO …

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUN // GIRLS NIGHT OUT..