OUT AND ABOUT..

NÅR WEEKENDEN MELDER SIG..

LÆNGE VENTET endelig kom den. Weekenden, der er blevet talt ned denne uge, for M er i Korea, og jeg har faktisk savnet ham helt vildt meget. Det er jo ikke fordi jeg ikke går og savner ham til hver dag, men når man lever på den her måde, hvor de rejser så tit, så vænner mig sig desværre til det. Men summa summarum, så har jeg savnet ham denne uge, og han lander i dag kl 20.00 tæller timerne. Jeg har sågar købt en gave til ham, hvad sker der for det 😂

Jeg har været tour guide denne uge, og det har jeg elsket, dejligt at få tankerne lidt væk, når hjertet er lidt presset. Vi har gået Singapore tyndt, og det er blevet til 60 km på 4 dage. Jeg må også indrømme kroppen er ved at være pænt træt nu. Jeg skal nok uddybe det nærmere inden for den næste uge, når jeg kan skrive det uden at tude ❤️

Jeg ønsker jer en dejlig weekend, og jeg vender tilbage i morgen, der har jeg lige lidt mere luft til at dele mine tanker med jer.

Kys

R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUT AND ABOUT..