DEN GAMLE KONE ER UDBRÆNDT ; )

THE BIG MOVE..

IMG_4594
(Vores nye workstation, taaaadaaaahhh.. er mega glad for den plads)

I går kl 9.00 ankom 5 mænd, med nul tænder i kæften, men med lakrids mellem tæerne, til vores condo, med en stor grøn container.. Yaaaay. Endelig var vores ting ankommet, efter at have sejlet siden den 26/6 og snart skulle de pryde vores lejlighed, og skabe et nyt hjem for os. Det tog dem dog 1 time, for dem, at få lov til, at få adgang til lejligheden, da der skulle udfyldes en masse papirer, og betales et indskud, hvis de ødelagde noget, på vej op med kasserne.

104 kasser blev placeret, og de store ting blev pakket ud, og stillet på plads. Alle de alm. flyttekasser skal man selv pakke ud, det er ikke en del af pakken. Men det ville heller ikke være hjælp, da de jo alligvel skulle spørge een, hvor det skulle være. Så dem er jeg selv igang med nu, men det er som om, de skide flyttekasser, aldrig når bunden #hulk

Bella’s Flexa seng, ankom desværre meget ramponeret, og det var den, der betød mest for mig. Kunne ha’ slået den ene, med den anden.. Men da de alligevel ikke havde nogle  tænder i munden, så havde jeg ikke gjort nogen skade alligevel. Plus de så lige toppede den med, at samle den forkert, så de måtte starte forfra. Køjeseng.. 2 dele… Den ene skal ovenpå den anden??????? Nå, når det så er sagt, så går det nok alt sammen.

Jeg mangler omkring 20 kasser, og det trækker virkelig tænder ud, så jeg holder en pause, og venter til hverdagen melder sig, så begynder jeg igen.

For nu, der skal jeg bare hygge med familien, og slappe helt af. Det fortjener vi alle, selv en expatwife ; )

Dejlig Lørdag

XX
R

1 kommentar

  • Helle

    Uh så fint et bord, hvor er det fra?

    Hvor æv med Bellas seng, jeg håber at I får den til at fungere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN GAMLE KONE ER UDBRÆNDT ; )