WE DID IT // VOKSENLIVET ; )

#MATTTEXTURE

foto
VIND ET ÅRS FORBRUG AF TONI&GUY MATT TEXTURE DRY SHAMPOO..

Ved ikke om jeg er den enste der ikke har tid til at vaske hår hver morgen? Det kan jeg simpelthen ikke nå, med en mand der bor i udlandet flere dage om ugen, og jeg står alene med alt. Og en datter der skal stå til morgensang kl 8.00 hver dag, og et job inde i byen. Trafikken er en killer, så det kræver man er tidligt på farten, for at nå det.

Derfor er min eneste løsning som oftes Dry Shampoo og jeg er blevet ret stor fan af TONI&GUY´s.

Jeg synes ikke jeg er den eneste der skal have lækkert garn, når jeg står op om morgenen. Så derfor kan du nu vinde ét års forbrug (12 flasker).

Det eneste du skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet : Hvad er dine morgenrutiner, når det angår dig selv?

Vinderen bliver fundet næste uge og vinderen får besked via mail. Præmien kan ikke byttes til andre produkter eller kontanter.

Held og lykke.

XX
R

VINDEREN ER FUNDET..

47 kommentarer

 • Sofie marland

  Jeg er sygeplejestuderende og i min sidste praktikperiode. Jeg møder kl 7 de fleste dage, og skal være omklædt dér, hvilket betyder, jeg er på sygehuset 6.30.. Bor da heldigvis tæt på, men mine rutiner er:

  – tisse, børste tænder og tage nattøj af
  – Vaske ansigt med rensemælk og smøre dagcreme med spf på samt vaske kroppen (går i bad om eftermiddagen, så vasker bare om morgenen) og putte deo på
  – Rede hår og bruge lidt hårlak eller tørshampoo alt efter behovet
  – Hoppe i noget nemt tøj (bor alene nogle måneder endnu og er i uniform hele dagen, så why bother HVER dag? 😉 )
  – Tage foundation, pudder, mascara og en let parfume på
  – under alt dette drikker jeg en halv liter vand og spiser lidt yoghurt eller knækbrød

  Og så ud af døren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura S

  Jeg har ikke noget rigtig morgenrutine, men jeg har til gengæld altid morgenhår og er sikker på at den her ville kunne redde mange af mine morgener 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Ø

  Jeg er lidt af en Snoozer!! Så får ofte lidt for travlt! På en godt dag når jeg at sætte håret så jeg er tilfreds – gerne praktisk, men pænt. Og at ordne øjnene (øjenbryn, mascara plus det løse). På de dårlige når jeg lige en omgang deo :0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  min morgenrutine er som følger:
  Snooze vækkeuret ca 4 gange eller mere..
  Vælt ud af sengen
  Smid tøj på kroppen og make-up i hovedet..
  Indtag morgenmad eller chokolade
  Kys kæreste (gerne længe)
  Og så er det ud af vagten..
  Et års forbrug af tør shampoo ville gøre underværker;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Mine morgenrutiner består i at flytte mit tunge gravide korpus fra seng til badeværelse for at vaske ansigt og lægge makeup (jeg bader om aftenen inden sengetid) og derfra ud i køkkenet for at fortære cornflakes og yoghurt). Tandbørstning og påklædning og det er dét.
  Jeg er B menneske og står derfor op i sidste øjeblik, så der er ingen lækre skønhedsritualer om morgenen for mit vedkommende. 40 minutter fra jeg står op til jeg er ude af døren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min morgenrutine er at sove så længe som overhovedet muligt – hvilket betyder at jeg har ca 30 min til at komme ud af døren. Tørshampoo og permanent makeup er mine bedste venner ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Børste tænder, deo, foundation, pudder, mascara, blush, fix spray, tørshampoo i hovedbunden, kramme resten af håret op med vand og lidt hårprodukt til krøllerne, parfume og så ud af døren 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Sørensen

  Jeg vasker hår hver anden dag, har fint nordisk hår, som hurtigt bliver ( eller føles) fedtet i hovedbunden. Derfor er tørshampoo min redning, har også en lille rejsestørrelse i håndtasken hver dag. Bortset fra hårvask/tørshampoo er rutinen: makeup imens et realityprogram kører i baggrunden i TV, herefter tøjvalg alt efter vejr og humør, og til sidst hårstyling og morgenmad inden jeg flyver ud ad døren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Lucie

  Jeg arbejder efter 2 rutiner, dagene hvor jeg springer ud af sengen og snupper et friskt brusebad, og dagene hvor jeg snoozer.. Det betyder at jeg enten har god tid til at tisse, tage bad, lave kaffe, føntørre hår og ligge pæn makeup. Eller.. At jeg modvilligt slipper dynen, styrter rundt efter tøj der kan gå sammen, vasker ansigtet, bruger tørshampo (faktisk Tony&Guy på din opfordring fra tidligere på Instagram..) og børster tænder på vej til uni.. Haha thank god for det akademiske kvarter, så undervisningen faktisk først starter 8.15 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Bad +/- hårvask (er meget glad for tørshampoo de dage jeg ikke vasker hår!) Serum, cc creme, eyeliner, mascara og brynmascara – lidt hårolie og saltvandsspray og så er jeg good to go

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg er på barsel. Det er altid mig selv der bliver nedprioriteret.

  Først og fremmest bliver min datter på 2½ gjort klar til vuggestue. Derefter er det min søn på 15 uger, som bliver gjort klar til dagen. Så kommer jeg selv 🙂

  Det er ikke meget der bliver gjort. Jeg smører ansigtet med creme, mascara hvis jeg skal ud af huset og tiden er til det. Ellers bliver håret sat op i en knold eller flettet Ser det for fedtet ud, men der ikke lige er tid til et bad bruger jeg tørshampoo, pt den fra matas. Jeg spiser en skive rugbrød og så er sønnen ved at være klar til mad igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda C

  Det første jeg gør hver morgen er at vaske min ansigt i kold vand, og så forkæle ansigtet med Rudolph Care produkter.
  Håret blir meget tit bare smidt i en knold, for så ser man ikke så nemt den manglende hårvask

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo en konkurrence, der kommer som kaldet! Jeg er løbet tør for tørshampoo (no pun intented)… Og det betyder at jeg er gået fra at vaske mit hår to gange i ugen til hver anden dag.
  Derfor er mine rutiner om morgenen nu, at jeg står op, hopper i bad og bruger hvad der føles som 100 år på at vaske hår, dernæst morgenmad – kan ikke gå ud af døren uden, og så klargøring af mig selv (det lyder om om jeg er en bil, men altså…).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stå op
  Bad
  Serum+øjencreme+fugtighedscreme+cc creme
  Børste tænder
  Lægge make up
  Blive frustreret over mit hår der kun fungerer optimalt når det er nyvasket og stylet langt ind i helvede.
  Tøj på
  Race af sted på job på cykel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Lige nu er jeg højgravid, så min morgenrutine består i at få mig selv og min store datter ud af sengen og i noget tøj – derefter sætte hår på hende og hjælpe hende med at pakke skoletaske ( min kæreste sørger for sig selv, madpakke og morgenmad ) og få dem ud af døren så min datter når i skole inden 8…
  Derefter kan jeg så gøre noget for mig selv, hvis jeg ellers har fået sovet ordentligt – ellers tager jeg lige en time på øjet 🙂
  Men hvor meget jeg gør ud af mig selv kommer an på om det er en god eller dårlig dag… jeg har siden starten af graviditeten haft kvalme og kastet op, de fleste dage 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tænk sig at for bare 1/2 år siden anede jeg ikke hvad tørshampo var! Min morgenrutine starter med et meget tidligt snooze… Og så er til;-) Lister ud i bad uden at vække familien, lykkes aldrig, min 6-årige mini kopi, står der på pletten. Morgensnak på badeværelset mens jeg får hende til at tage noget tøj på, samtidigt med at jeg forsøger at komme til at se businessagtig ud på en cool måde ( total umulig opgave, når man samtidigt jonglerer kaffe, madpakker, morgenmad, 0.-klasses teenagepige og makeup) Who am I kidding!! Tørshampo redder de dage hvor jeg kapitulerer og lader kaos råde!
  Kh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Når ungerne er afleveret og det kun gælder mig, ja så er det meget forskelligt 🙂
  Er pt sygemeldt pga depression, så jeg har “hele” dagen. Så har ikke den store rutine udover at jeg kun vasker hår to gange om ugen, og så ellers prøver med div body skrubs og cremer, for at få noget velvære ind i krop og sjæl 🙂
  En ting er sikkert ! Jeg kommer i bad og hopper i lækkert tøj med make up til, selvom jeg bare er der hjemme. Da det jeg får det bedre og styrker mit selvværd på den måde 🙂
  Tørshampooen ville bestemt falde på et tørt sted herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Snoozze to gange
  Kysse min kæreste god morgen
  Bad, hår (nogle gange med tørshampoo 🙂 ), makeup
  Morgenmad og infefær shhot
  Børste tænder og afsted på arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Uh, jeg har som regel altid travlt om morgenen, så det skal tit bare gå stærkt! Jeg skal dog altid børste tænder, rense mit ansigt og slutte af med tørshampoo i håret, da mit hår har det med at blive fedtet og ret fladt i løbet af dagen. Derefter skynder jeg mig hurtigt at gribe noget morgenmad, også er jeg klar til at løbe ud af døren! Sådan ser det ud i 99,9 % af morgenerne for mit vedkommende:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min morgenrutine er således:
  Jeg står op og tager undertøj på, så tænder jeg for komfuret til mine æg, går på badeværelset og vasker mig, tager resten af tøjet på og tænder for Go’Morgen DK. Så laver jeg min morgenmad færdig, spiser den og rydder af. Efterfølgende går jeg igen på badeværelset – børster tænder, tandtråd, mundskyl, læbepleje og renser med min Clarisonic. Til sidst lægger jeg make-up og tager parfume på, inden jeg tager af sted i skole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Godmorgen 🙂
  Har lige klaret mine morgenrutiner, som uanset ugedag går på…
  – God tid til at rense ansigt
  – Dagens outfit på
  – Smøre ansigt i lækre sager
  – Quick-fix af håret
  – God morgenmad
  – Ud af døren

  God dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte E

  Først vasker jeg ansigtet, så ansigtsolie og ansigtscreme. Dernæst bliver makeuppen lagt, og så bliver håret sat. Jeg har tyndt og fladt, hår så bruger næsten altid enten dry shampoo eller hårpudder, til at give det fylde og få håret til at se rent ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Mine morgenrutiner , er et hurtig bad , børste tænder og så “Hvem henter den mindste og hej , hej” og ud af døren. Jeg har aldrig prøvet tørshampoo.
  Jeg vasker aldrig hår om morgenen da vådt hår og cykelhjelm er en rigtig dårlig kombi. Men måske kunne tørshampoo, være en god løsning for mig. God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina caritas

  Jeg bruger heller ikke så lang tid om morgene på mig selv.
  Lidt tørshampoo og hårlak
  Og ellers bare foundation, blush, mascara og eyeliner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vågner altid ved at min kæreste vækker mig, og så går vi ind og spiser morgenmad som han altid fikser – ja jeg er meget heldig!

  Derefter er det ud af morgenkåben, på med noget tøj, på med noget makeup og så skal håret oftest have noget dry shampoo inden turen går til uni. Jeg har hørt så meget godt om Toni&Guy, så vil elske at vinde denne konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine F

  Min morgenrutine; tjahh – stresse over at have snoozet mobilen for længe, hurtigt bad, make-up, hårtørring, tøjkrise, gåtur med hunden og så ellers ud af døren 🙂 Cirka den rutine gentager sig dagligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina.E.A

  Jeg arbejder som planner i et større dansk forsikringsselskab, hvor jeg bl.a. udarbejder arbejdsskemaer for vores kunderservice og 3 skadeafdelinger – det gør at jeg møder ind før alle andre . min dag starter omkring 04.30 hvor vækkeuret ringer. herefter starter jeg med dagens første kop kaffe og gør mig ellers klar til business ( jeg kan ikke undvære tørshampoo )og laver dagens morgenmad – kører ca. 05.30 og lander på arbejdet kl. 06.00.

  Kl. 06.00 starter jeg med at åbne dagens systemer og går ellers igang med at tilrettelægge dagens opgaver .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Bad, bodylotion, make-up, 3 unger op og i tøjet (min mand smører madpakkerne :-)!!!) – og så huske at rede de hvide plamager ud efter den tørshampoo, som jeg også må ty til flere morgener hver uge… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er ikke ligefrem det, man ville karakterisere som et morgen-menneske, så det skal gerne gå så hurtigt som overhovedet muligt.

  Efter en nem morgenmad står den på en vatrondel med skintonic for at fjerne gårsdagens værste make-up rester (nej, jeg orker ikke at rense “rigtigt”), lidt dagcreme, BB-creme, mascara og lipgloss/lipstain.

  Herefter en omgang med tørshampooen og gerne op i en hestehale. Jeg har for det meste kun nyvasket hår i weekenden når jeg har overskud til at tørre/pleje/style det. Resten af tiden er det pretty much en høstak 😉 Derfor ville et års forbrug af tørshampoo falde på et meget tørt sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kaffe, kaffe, kaffe……., jeg elsker at sove. Men, med fire børn der alle skal ud af døren senest kl 7:30, bruger jeg max 15 min på at blive klar. Er sikker på at en omgang ” tør-vask” ville gøre mig lidt mere tålelig for patienterne at se på, når jeg trækker i kitlen på job. Skøn blog i øvrigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Lige noget for mig!
  Jeg springer også hårvaskningen over.. Så en hurtig skyller, og så ellers rens af ansigt og på med make uppen.. Når jeg så har fri, står den på no make up.. Det er det bedste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pauline

  SKØN KONKURRENCE!!
  Jeg arbejder som fuldtidslærervikar, hvilket kræver at blive ringet op kl 06.45 om morgenen, og stå klar til morgensang kl 08.00 (fuldstændig som Bella 😀 ) sammen med hele 1.C. Det kræver at man er strategisk hver morgen, så det er ikke det tidspunkt jeg står længe under bruseren :joy: Derfor ville et helt års forbrug af tørshampoo være noget der kunne redde hver evig eneste morgen (okay, lidt overdrevet – skal nok vaske det hår en gang i mellem). Håber virkelig at Toni&Guy kan blive min fremtidige morgenredning :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min hverdagsmorgener ser altid nogenlunde ens ud; med jonglering af madpakker, to unger, lækre ansigtsprodukter, en lidt for hurtig morgenmad og en, måske to tøjkriser (den ene tilhører i så fald min datter). Håret klares med et fladjern (til det værste morgenhår) og en tørshampoo. På mirakuløs vis når vi alle 3 destinationer inden kl 8.00.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har lige fået nyt arbejde som ligger en times kørsel fra mit hjem. Så fedt med nye udfordringer på jobbet! Meeeeen, men en lille fyr på 2 år, betyder det også, at jeg i øjeblikket ikke har meget tid til mig selv om morgenen. En års forbrug af dry shampoo ville medføre betydeligt flere gode hårdage, og det ville være SÅ værdsat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tørshampoo er også en vigtig del af min morgenrutine – især fordi jeg er indehaver af et englefint, skandinavisk hår (< ja, så lyder det lidt sejere, ik?).
  Men det allervigtigste er altså radio :). I hele min barndom er jeg vågnet op til P4 nede i køkkenet, når mine forældre stod op. Det giver mig bare en god start på dagen – good vibes :). Må dog indrømme at den står på P7Mix i stedet. Undskyld far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Mine rutiner består hver dag af bad også tørshampoo. Er (desværre storforbruger) da mit fine nordiske hår fedter på 0,5! Syntes jeg har været alle tørshampoo igennem, men denne har jeg dog aldrig brugt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er folkeskoleelev og starter for det meste min morgen når mit vækkeur ringer kl 6:40. Når mit vækkeur har vækket mig sætter jeg mig som det første ved mit bord og ordner min makeup. Efter går jeg ind og spiser morgenmad hvorefter jeg prøver at gøre noget ved mit morgenhår! børstetønder og så af sted på cyklen til skole….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TZ

  Jeg er kæmpe TONY&GUY fan!!

  Jeg har skiftende arbejdstider, og en mand der flyver (også med skiftende vagter!!). 2 børn – én der skal i skole og én der skal i vuggestue. Så vi er ret presset i vores familie. Til tider, når jeg slet ikke vaske hår i mange dage.
  Så det er tidligt op og en masse dryshampoo i håret, så jeg kan komme igennem dagen. Plus en spand kaffe.

  1 års forbrug, ville virkelig hjælpe på min stressfaktor om morgenen.

  Glædelig Påske.

  XX
  R

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Morgenrutine:
  Alt for langt bad og tæller ned flere gange, inden jeg kommer ud. En gang Tromborg pudder i hovedet toppet med mascara. Har lidt en skizofren hårstil for tiden, halv mørkt og halvt lyst, da jeg ikke har farvet hår i 5 mdr. pga. graviditet – glæder mig til et lidt mere groomet look, omend jeg nok får andet at se til – her ville tørshampoo måske hjælpe lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Orv en fantastisk konkurrence! Har læst så meget godt om den tørshampoo, bl.a. hos youblush.

  Min morgenrutine starter så klart med, at jeg svøber mig i min smukke morgenkåbe, for så starter dagen ligesom bedst. Derpå står den på P8 og morgengrød, jeg er altid sulten, når jeg vågner. Jeg renser efterfølgende ansigtet med kokosolie (!! det lyder tosset, men det er SÅ godt, har ellers prøvet mange fancy mærker af), sprayer termalsk vand i hovedet og afslutter med embryolisse creme. Håret bliver fikset med tørspray, (bruger den fra matas lige nu, men håber på en opgradering:)), det giver det løft mine lange lokker har brug for. Så børstes der bisser, lægges mascara og blush – og efter tøjet er kommet på, så er jeg ved at være der. Undervejs kysser og krammer jeg på kæresten, vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Orv en fin konkurrence! Har læst så meget godt om den tørshampoo bl.a. hos youblush.

  Min morgen starter så klart med, at jeg svøber mig i min morgenkåbe, for så starter morgenen ligesom bedst. Derefter står den på P8 og morgengrød, jeg er altid sulten, når jeg vågner. Så renser jeg ansigtet med kokosolie (!! det lyder tosset, men er så godt, har ellers prøvet mange fancy mærker), sprayer med termalsk vand og så på med embryolisse creme. Håret fikser jeg med tørshampoo (det giver det løft mine lange lokker har brug for, bruger den fra matas nu, men håber på en seriøs opdatering:)). Efter tøjet er kommet på, er jeg ved at være klar.
  Det lyder jo som en ret gennemsnitlig morgen, men ovenstående tager mig 2-3 timer.. Min hjerne opfører sig, som om den havde fået en hjerneskade, og lægerne aner ik hvorfor. Så det er bestemt ikke hver dag, der er overskud til at vaske hår, så matt texure ville blive taget imod med kyshånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Lige pt. er jeg på barsel, så der kan jeg lige så godt sige det som det er – er der i hvert fald ikke tid til at vaske hår hver dag :O Min rutine er amme mit barn, tisse & børste tænder, på med tøjet, få de 2 store i tøjet, ned og spise morgenmad, følge ungerne i skole og så gå en god morgentur med lillepigen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Uha, har en fast morgenrutine, der bare ikke skal laves om på!
  -Tisse og rense ansigt
  -Tage tøj på
  -Lægge make-up
  -Sætte hår
  -Spise morgenmad
  -Børste tænder, pakke taske
  -Lave madpakke
  og så er det ellers afsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Christensen

  Morgenrutine:
  – Stå op lige når vækkeuret ringer 😉
  – Tage tøj på og lægge make-up
  – Spise morgenmad og så ud af døren.
  Da jeg som oftest ikke går i bad om morgenen er dry shampoo klart en af mine hverdagsfavoritter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Jeg skriver pt. speciale, så mine morgenrutiner er simpelthen så langt fra, hvad de plejer at være. Nå men here it goes:
  Jeg står op omkring kl. 8.30 – altid første gang uret ringer (jeg KAN ikke snooze!). Jeg starter altid med koldt vand i fjæset – så er man ligesom vågen. Morgenmaden varierer, men bliver efterfulgt af tandbørstning og redning af håret. De fleste dage har jeg ingen make up på, for jeg går jo bare derhjemme. Men jeg tager altid lidt serum i ansigtet og deodorant under armene. Dernæst: Påklædning og så starter dagen. Har jeg ikke været i bad aftenen forinden, så skal der også tørshampoo i håret 😉 That’s it! Easy as hell.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Med et fuldtidsstudie, to studiejobs og et socialt liv man gerne vil holde ved lige, prioiterer jeg altid de ekstra 5 minutters (ofte bliver det til 15) søvn i en travl hverdag! Tør shampo kan derfor gøre mirakler hos mig 😀 Så kan jeg nøjes med lidt concealer under øjnene og lidt puder. Hvis jeg har en dårlig hår dag er jeg nødsaget til at glatte det, ellers ryger det op i en knold. Der udvælges et hurtigt sæt tøj og her burde det vigtigste element i min morgenrutine gerne være klar.. nemlig kaffe! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Ungerne skal op, gøres klar og der skal smøres madpakker. Når de to store er sendt i skole, skal jeg selv i bad, have det tøj på og lagt makeup og så er det ud af døren.
  Nu skal jeg så til at arbejde 12 timer af gangen, hvilket klart vil forstyrre min morgen rutine, så lur mig om ikke jeg får glæde af en tørvask af håret nogle dage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE DID IT // VOKSENLIVET ; )