GETTING READY FOR ELLE..

BLEGE FUSSER OG SKÆVE TÆER..

20140520-185213-67933440.jpg

Hvor skønt er det lige at, man kunne have bare fusser, idag. Ahhhhh…Så kan det godt være at de ligner, at de har fået tæsk med en skovl, fordi de er så skæve. Men ærligt. Who cares. De har fået luft og det er en frihed i sig selv.
Sandalerne er nye og er fra STEVE MADDEN.  Jeg har købt dem i New York og luftede dem for første gangg, idag. Synes de er en ret god afløsning, fra Céline´s møg dyre sandaler. Så de her er sommer favoritter ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GETTING READY FOR ELLE..