ANIMAL. FLOWERS & SAILOR GIRL..

LE_AUGUSTIN // STREETSTYLE FOTOS..

20140409-101733.jpg

20140409-101742.jpg

Lidt overrumplet på gaden en højhellig Fredag i sidste uge – blev jeg spurgt af en meget sød fyr om han måtte tage nogle streetstyle fotos af mig. Min Fynske opdragelse, fra min Fars side af – er altid at være skeptisk. Hvad var bagtanken med de her billeder, hvad skulle de bruges til? Ville mit hovede ende på en nøgen kvinde krop og blive brugt på adskillige websites.? Med 1000 tanker i hovedet, kiggede jeg på ham og han så, sgu meget fredelig ud og jeg tænkte. What the hell. Mine billeder er alligevel på min blog, så hvis en eller anden pervert, ville bruge dem så kunne han jo bare ta´dem.
Så i bedste blogger stil, stillede jeg mig op og lavede en masse poses.. Tror han blev lidt overrasket over at jeg sådan gav den gas, midt på gaden. Måtte berolige ham med at jeg faktisk havde en lille bitte blog – og gjorde det her ret ofte. Ved ikke om mine ord “got lost in translation” For han har været så sød at skrive på sin Instagram at jeg er “Copenhagens famous blogger” … SØDT Sagt. Men not true. Jeg synes at han har fanget mig rigtig godt, dog måske at han lige kunne ha´sagt at min jakke sad skævt – men det er nok typisk mænd, ikke at se det.. ; )

I kan finde Omar´s blog under RosalineRosalina instagram under @le_augustin eller mit billede lige her.

SÅ STOLT ; )

 

4 kommentarer

 • Du ser sq godt ud (lige meget om jakken sidder skævt eller ej..) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hehe – fedt dét med jakken ;o) Men du ser da godt ud. Og du er da en “famous blogger”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Cool! Det er sgu da sejt Rikke!,

  And fyi… Du er sgu famous, ville sgu blive lidt starstruck hvis jeg render i dig en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ohhh sender dig kysser ; )

   Tak søde.
   Dejlig Søndag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANIMAL. FLOWERS & SAILOR GIRL..