ÅRETS LAGERSALG // LUMMER BRANDS..

Jeg’ da ligeglad, jeg’ da ligeglad…

20140407-143729.jpg

20140407-143911.jpg

Jeg snakker og snakker om den fleece dragt. So here it is, in action ; ) Man tror det er løgn. Men igår var en hård dag – og det er klart en tilladelse til at dragten kommer frem i fuldt flor.
Jeg bevægede mig ikke ud af flækken, kun da der skulle hentes “Take Out”. Dog var maden fra Mc Donalds ikke til mig, men til Bella og min mor. Så iført ingen makeup, cigaret lugtende hår, no bra, uldsokker og fleece sparkedragt, bega jeg mig ud i offentligheden. Heldigvis skal der lidt mere til at chokerer min mor. Hun har trods alt kendt mig i 31 år – så hun ved godt at mine grænser, er lidt mere usynlige end andres ; ) Den havde ikke gået hos Mr. M – han synes til at starte med at jeg var en ekstremt sexet bunny i denne dragt – tjaaaa.. lad os bare sige at det er ikke helt den samme opfattelse at han har nu… ; ) Men jeg er da´ligeglad!!! De burde seriøst lave en sommer udgave, for man begynder at få det pænt varmt i den her kvali´varer.! 

Thomas H, var lige som vi regnede med. Fantastisk. Men min aften toppede totalt, da vi for 17 gang stod i kø, for at købe drikkelse. FYI Falconer Salen, F***** SUCKS. Deres bar personale, er totalt underbemandet. Hvad sker der for at man står i kø i 25 min, for at købe én øl (eller 5, don´t mention the war) – og man ikke ser starten af koncerten. Grrrrr.! Var lige ved at skrige “Pik og Patter”… Men fandt mit “online overskud” frem – og talte til 10.000.000.000.
Men imens at Nansen og jeg stod der i køen, kommer den smukkeste engel imod mig og spørg om det ikke er mig der er “The Insider”..?      (Yaaaaay. Der er nogen der læser med på bloggen.) Dog utroligt, at det ALTID er når jeg er i byen og ikke helt appelsin fri, at jeg bliver “opdaget”. Mon man skal tænke over, om man går for tit ud? Eller er jeg bare for uheldig.? ; ) Nå men anynoodles. Denne skønhed af en pige, (og jeg er 100% sikker på at hun hed Stine) roser min blog og det jeg laver herinde – jeg gør så mit automatiske.. Jeg går i kramme mode. Jeg må nærmest have krammet livet ud af hende – og med eftertanke. Er jeg sikker på at jeg var højere end hende. Så er bange for at hun har fået den største del af mit brystparti, krammet helt ind i hovedet.! Nooooo!! Kunne ligeså godt have slikket på min finger og lige grubbet på hendes kind. Så havde jeg da tjekket alle kasserne af, for upassende opførsel. Dååååååhhhh´Riksen. Men igen. Tænker et kram er bedre end et “Don´t Touch Me” opførsel ; ) What can I say. I´m a hugger.!  

Men Stine. Jeg ved at du er derude. Tusinde tak for at redde min dag – du fuldendte min aften ; )

Nu vil jeg hente min bedre halvdel på stationen, og overdrage ham alt ansvar for at være voksen i denne familie.

Kys, kram og dejlig aften.

XX
R

(Ps. Dragten er fra Karmameju)

5 kommentarer

  • Haha, jeg synes nu det var noget så hyggeligt at du krammede, da jeg så dig til event ved Akademikliniken for nogle måneder siden! Og apropos Akademikliniken, så er jeg simpelthen så presset op til påske, så jeg når ikke at kigge forbi dit event 🙁 ØV BØV!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

    Så når nu jeg også skal til Ramasjang Mysterie på søndag, så kan jeg godt forvente en krammer?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hvis der er noget at du kan være sikker på, så er det klart at du skal have en kæmpe krammer ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Det var hyggeligt med en krammer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRETS LAGERSALG // LUMMER BRANDS..