HIPSTER HANNAH..

HYGGE DAG // FRANSKE SPECIALITETER..

EOS

EOS LIP

Så blev det Mandag igen. Hvor bliver tiden af? Før jeg ser mig om Det er faktisk lang tid siden at jeg har set nogen af mine veninder i weekenden, hvor der var tid til bare at være veninder og snakke om livet. Jeg havde endelig overskud til at se Kathrine og vi havde aftalt at vi skulle hygge og forbi Fransk Affære Messen på Østerbro. Der var en masse Franske specialiteter og lækre vine. Jeg kunne have købt hele stedet. Men holdte igen, for hvis det er i mine skabe så bliver det spist. Totalt ost & pølse elsker ; )

Vejret var ret ustadigt så den gå tur vi ville have gået langs vandet – den måtte vi pænt give op på. Kathrine fik taget en masse fine billeder – hun nåede også lige og snige tage nogle da jeg var ved at gøre klar til at lave trut mund. Min EOS lipbalm er perfekt i sådan et slags vejr at vi går i  møde. Jeg kan tydeligt mærke forskel på min hud, hår, negle bånd og læber at det er blevet koldere. Note to my self, jeg skal være bedre til at passe på mig selv. I livet med børn, travl hverdag etc. der glemmer man tit sig selv. Vi skal leve i vores krop resten af livet og derfor er det også vigtigt at man lytter til den når den ikke har det godt. Jeg har tidligere i livet ignorerede disse signaler – men efter jeg har været tvunget til at lære min krop og dens grænser at kende på ny – der har jeg bare lært at min nye krop siger fra lang tid før den “gamle” gjorde.

Det skræmmer mig helt vildt at jeg ikke er som jeg var “engang” og man prøver at køre i samme gear som man altid har gjort – men der en ting der er sikkert og det er kontant afregning i form af tydelige signaler om at jeg skal stoppe op og mærke efter.

Kender i det og er i gode til at mærke efter?

8 kommentarer

 • Miss kat

  Fuk regn, blæst og efterår! Det var den skønneste dag i dit selskab BFF!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det var top hyggeligt. Vi styrede FIELDS big time 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for reminderen! Det er nogle gange nødvendigt at blive mindet om at man skal huske at passe på sig selv 🙂 Din weekend lyder skøn, og så er venindetid jo aldrig dårligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er bare så vigtigt at man får lyttet til sig selv og sine signaler på hvor man er i livet og hvordan man har det.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det med at lytte efter er en af mine kæpheste. Jeg prøver og prøver, og er som regel god til det. Det er også GULD værd at have en mand, som kender én godt. Nogle gange bedre end man kender sig selv. De gange hvor jeg ikke selv får lyttet efter, kan han en gang imellem sige – “er der lidt for meget fart på?” – og så tænker jeg bare ÅÅÅHHHHH JA… Det er der jo. Og så bliver jeg vildt irriteret på mig selv. Men igen – det er GULD værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Signe.

   Det lyder bare som en rigtig dejlig mand at du har, ham skal du holde fast i. Det er virkelig kunsten i et forhold og holde øje med hinanden og ikke kun se livet fra ens egen næse af – men også have overskud til at se hvornår den anden har brug for en krammer.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cath

  Kære Rikke,
  Tak for en fantastisk skøn blog.
  Hvor er din fine jakke fra?

  Mange hilsner Cath

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Cath.

   Min jakke er fra VERO MODA i amagercenteret. Men den er desværre gammel ;(

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIPSTER HANNAH..