JEG SMILER IGEN..

PIGEN DER LEGEDE MED MOR’S SKO..

Det hele er jo lidt hektisk i vores hus for tiden. Min mor hjælper til så jeg de næste par uger bare kan holde fokus på mit nye job – hvilket jeg er super taknemlig for – det betyder dog at jeg kommer til at undvære Bumbum i en tid. Hun får duftet til den landlig brise på Fyn – hvilket jo kan være sundt fra tid til anden, så 5800 New Castle ikke helt forsvinder ud af hende..

Da jeg kom hjem igår fra arbejde – igen hamrende banke træt, havde jeg allerede besluttet mig for at den igen måtte stå på rugbrødsmadder og anden sidste afsnit af Masterchef. Wooow living on the edge. Velkommen til voksen livet Riksen.

Men meget kan man sige om livet på arbejdsmarket – det er hårdt og jeg har fundet ud af at i mit nye liv er virkelig afhængig af at ting klapper på alle fronter og tingene bare fungerer. Vi har ikke længere tid til at lave slinger i valsen og gå på kompromis.
Derfor var jeg ovenpå min træthed top glad for at se da jeg kom hjem at mine nye vinter støvler fra ruggedgear var kommet. Kunne dog ikke lade være med at trække på smilebåndet da jeg så at Bella havde iført sig dem og dansede rundt med dem på i stuen i bar r.. og tylskirt – mere prinsesse agtigt bliver det nok ikke. Jeg troede faktisk at der ville gå nogle år endnu inden at hun ville stjæle mine ting. Men når der er noget der er godt så har alder nok ingen grænser. 😉

BUMBUMERFAN

RUGGEDGEARWARM

BOOTS

RUGGEDGEAR VINTERSTØVLE

RUGGEDGEAR

TYLSKIRT

Ruggedgear er et Dansk firma med bosæde i Vedbæk. Firmaet er et familiefortagende med far, søn og svigerdatter. De har høj ekspertise i området indenfor fodtøj og kærligheden for et produkt der ikke kun skal være pænt men også super funktionelt. De har flere års erfaring i udvikling og opbygning af fodtøj til den kræsne forbruger og der bliver ikke slækket på kvaliteten.

Jeg har luret på nogle støvler til Bella da jeg var på shopping i Århus sammen med mine veninder Eleni og Stine og det skal være disse termo støvler – de fåes både med uld foer og polyester, så der er noget at vælge imellem og flere prisklasser. Jeg syntes selv det kan være hårdt når vinteren rammer på pengepungen – med både vinter tøj, hue, handsker og op til flere par vinterstøvler. Så det at man kan vælge kvalitet til rimelig penge er for Bella´s og vores behov det ultimative.

For forhandler liste kontakt Ruggedgear.dk og så kan man jo lige lurer af hvad der gemmer sig af modeller. Der kunne jo komme en konkurrence… Shhhhh… OG så siger jeg ikke mere 😉

Dejlig dag

XX
R

7 kommentarer

  • Stine

    De ligner godt nok Wolverine støvlerne meget – måske næsten for meget, efter min mening. Men håber de er lækre 🙂 Hvad har de kostet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

    Hold op hvor er hun sød og smuk – lige som sin mor <3 Dejligt med en mormor, der træder til og hjælper – ved ikke hvad vi gjorde uden bedsteforældrene hjemme hos os. De er fantastiske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt tosset med de støvler! Selvfølgelig ligner de nogle man har set før, som Stine skriver, men det kan man jo ikke undgå længere. En basic t-shirt fåes jo også i et utal af varianter, men er i bund og grund stadig en basic t-shirt. Når alt kommer til alt, er det jo håndværket og materialet det kommer an på. De her støvler ligner virkelig god kvalitet! Jeg glæder mig til en eventuel konkurrence 😉 Hehe.
    Og hvor er Bella altså sød! De der små lyserøde strømper med blonder i sådan en kæmpe støvle 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Top tjekket tøs <3

    Dejlige varme støvler, jeg går også i disse dage og venter på en pakke fra Ruggedgear med varme støvler til mine drenge 🙂 Gud hvor har man lov til at være heldig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

    Hvor er hun dog smuk og bedårende! Hun ligner (sjovt nok) dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Haha. Ja kæresten mener også der er lidt for lidt af ham i hende – mener der måske skulle en blodprøve til 😉

      velkommen til søde

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise T.

    Jeg er vild med BLACK BIKER boot’en 😉 og tror min 9-årige søn ville synes det samme om NEW BIKER FUR – altså den sorte 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SMILER IGEN..