BELVEDERE SESSIONS..
Så er det Fredag og vi har snart weekend. Jeg tænkte at det lige passede med dette indlæg 😉
Jeg var sammen med min veninde Julie inviterede til BELVEDERE SESSIONS for nogle uger siden- De havde indgået et samarbejde med Mette Mana og Trine Jørck. Hvor de spillede 3 sange fra deres nye EP og gav deres version af en drink der passede til deres musik. Arrangementet var på STAY og i virkelig fine omgivelser – Specielt nu hvor jeg har Bryggen så nært i mit hjerte.
Vi kommer klart til at søge tilbage dertil når Bella engang flyver fra reden og vi går på pension. Så skal vi nyde udsigten ud over vandet og solen der titter ind af vinduet. Det ser jeg frem til.
Det var lidt sjovt at komme tilbage til den lejlighed hvor det blev holdt – For der blev vores venner gift for nogle år tilbage. Meget meget Romantisk. Drømme drømme. Det er faktisk ikke et dårligt sted at holde sådan en private arrangement. Lokalerne er jo mega classy og der er mulighed for alle gæster kan blive og overnatte. Hvilket jo egentligt er det ultimative når man tænker bryllup at man bare kan rulle i seng. 😉
Det var virkelig et intimt event, vi har ikke været mere end 50 mennersker hvilket bare gør musikken meget mere intens når man står der skulder om skulder med sangerinderne.
Pigerne har lavet en opskrift på deres drink og de kan anbefales at prøve af – da de gik lige i danse systemet 😉
Opskrifter:
Dancing On Gold (Jørck)
3 cl Belvedere
1 cl Lime
1,5 cl Licor 43
1 cl Galliano L’Authentico
1 teske Hvid sukker
1 cl Æggevider
1 moden pære
Revet kanel
Is
1/4 frisk moden pære muddles i shaker og øvrige ingredienser tilføjes.
Der shakes i første omgang uden is og derefter med. Dette danner den skummende effekt.
Drinken siles over i et afkølet martiniglas og toppes med revet kanel og pære vifte.
Urge For Going (Mette Mana)
4,5 cl Belvedere
1 stk Chili
1,5 cl Chambord
2 cl Lakridssirup
2 cl Fløde
Frysetørret hindbær
Is
Skær chilien halvt over og kom den den ene halvdel i shaker. Den anden gemmes til pynt.
Chilien muddles blødt og de øvrige ingredienser tilføjes. Shake cocktailen med is og sil den over i et afkølet whiskyglas.
Coctailen serveres med sugerør og pyntes med chili og frysetørret hindbær.
Glædelig Fredag og så er det igang med shakeren 😉
XX
R
Hvor lækkert – min absolutte yndlingsvodka! 😉
Fine stemningsbilleder, din labre lady !
/Linda