MAYA WATER FACIAL SPRAY // EVENT..

RUDOLPH CARE // ROLL ON..

20130820-161736.jpg

Har været sød ved mig selv idag og fyldt op med ny deo fra Rudolph Care. Jeg glæder mig helt vildt til at bruge den. Nåede lige at “rulle” armene inden jeg gik ind til tandlægen – og selvom jeg svedte tran på briksen hos søde Heidi så lugtede jeg slet ikke da jeg gik derfra… Optur. Jeg har kæmpe tandlægeskræk og skal have skifte tøj med når jeg har en tid. Vil næsten heller føde børn end at skulle derhen. Men jeg har skiftet tandlæge og går nu i dragør – og ud fra min oplevelse idag, der tror jeg godt at jeg kan komme fra den skræk.

Sidder her og savler ned i tastaturet og kan ingen ting få indebores.. Jeg er blevet boret og er bedøvet helt ned til navlen føler jeg. Hulk. Det er syyynd for mig. snøft. Men bedre med det end at få revet en tand ud. Nej tak.

Så indtil videre giver jeg Rudolph Care ACAI ROLL ON ????? ud af 5.. 😉

Find hendes produkter her

1 kommentar

  • Heidi

    årh har du også været hos tandlægen idag, har jeg også. Min visdomstand gjorde så ondt, fordi der er en lomme bag den, hvor der jo ligger div klamme ting (adrr bvadrr) så fik også skyllet den godt og grundigt, men den skal ud på et senere tidspunkt. AVS.
    Ah dejligt med gave til dig selv.

    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAYA WATER FACIAL SPRAY // EVENT..