STRIPES // MINIATURE..

ME AND MY HOMIES..

Har ikke rigtigt fået vist billeder fra min fødselsdag – ikke at der var så mange at vise. Men vil alligevel lige vise nogle fra da Sarah Wulff og jeg spiste på DagH på Østerbro. Jeg troede at jeg kunne lokke hende til at drikke et par glas vino med mig – fyldte trods alt 31 år, det skal jo fejres eller druknes. Men jeg måtte pænt drikke det selv mens hun tog en ØL. Det må man altså lære hvis man skal hænge med de “voksne” *smil*.
Dejligt lige og kunne nå at se alle dem man har kært på sin dag (minus en del selvfølgelig som var på arbejde eller på Fyn). Kathrine spiste jeg med om aftenen og fik sludret livet igennem. Nansen og Onkel Kimmer joinede os på Kroen om aftenen med deres søn Karl.  Top hyggeligt. Elsker at have mine venner/veninder tæt på mig.

Selvfølgelig skinnede solen idet det var min fødselsdag. Tænker ikke det er fordi at jeg deler dag med Frederik Fetterlein eller Caroline Wozniacki. Hvis det var pga første nævnte ville der nok være lidt grå skyer på himmelen… Fniiiis.. Det er gas.
Men stolede jo ikke helt selv på vejret så jeg havde taget rigeligt med tøj på (igen) så jeg var iført jeans og skjorte. Pyhaaa.

FLAG FOR MIG

SARAH FØDSELSDAGS MIDDAG

DINNER

DRINKS

MIIIIIG DER FYLDER ÅR

MY FLOWERS

Det var en dejlig dag og af mr. M der fik jeg en ny computer og 8 hynder til vores møbler udenfor. Shit jeg er blevet voksen når man får det i gave. Men det var noget vi manglede så en dejlig ting at få. Plus han virkelig havde gjort sig umage – og det er jo noget der gør mig glad. Pure love. ; )

1 kommentar

  • Uhm, at fejre det med smørrebrød, er ikke spor dumt – de ser bare lækre ud (: Og blomsterne er også aldeles bedårende.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES // MINIATURE..