CHANGE OF PLANS..

BUM BUM GÅR IK NED PÅ UDSTYR..

BELLA

NYT GYM TØJ

Bum Bum er begyndt og ville løbe små turer. Ja det kommer ikke fra mig. For jeg er jo ikke den store løber. Prøver men har bare ikke udholdenheden. Men hendes far til gengæld er mega sej. Han løber og løber ligesom Forest Gump. Så det må være hans sports interesse at hun har arvet. Men hun syntes det er mega sejt når man tager sports tøj på og derfor havde jeg lovet hende at hun også måtte få noget ligesom mit. Så turen gik til H&M dagen efter Roskilde ZZzzzzzz… Rimelig kvæstet. Men hun var så stolt. Bukserne er ligesom voksen løbebukser og kostede 50 kr – toppen var ikke på udsalg men stod til 79.95 kr. 130 kr totalt og en pige der nægter at tage det af fordi hun er så glad. Så er min lykke gjort. Så jeg kan tænke mig til at jeg skal løbe frem og tilbage ude på fortovet. Wheeeee. glæder mig. ; )

Hun er jo 4 1/2 (vigtigt med det halve år) og hun er en tro copy cat af mig. Sødt. Så da jeg kom hjem med Roskilde armbånd. Så blev jeg nødt til at klippe det af og sy det sammen så hun kunne passe det. Tror der kommer til at blive sovet med det i lang tid. Big girl.

3 kommentarer

  • Sara

    Haha, hvor er det sødt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jeg kan seriøst jo ikke få det af hende. 😉 Hun er så sød- Lille lort altså. 😉 Kan slet ikke forstå at hun er blevet så stor. Hvis jeg ikke holder øje med hende så nakker hun jo min lipgloss.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sara

      At hun viser interesse for sport/løb er vel heller ikke det værste der kan ske. Hellere det end at hun kun ville sidde foran fjernsynet! 🙂
      Haha, ja.. Du må hellere til at passe på makeup’en, og ellers ved du vel ret hurtigt hvem tyven er – det ville forhåbentlig ikke være Mr. M! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANGE OF PLANS..