FREDAG AFTEN OG GRILL HOS..

OUTFIT // AMAGERSTRANDPARK..

Ja, vejret kender i jo. Det er det danske sommervejr – lige minus den dag jeg var ude og skyde billeder i 30 grader og angora strik. men ellers ser vores sommer sådan her ud. Regn, regn og en lille bitte solskin. 😉 Men stadig fik Sarah skudt nogle super fine billeder ved Amager strandpark. elsker det sted. Savner 2300. Hvis i ikke har været der – så skal ihvertfald tage jeres barn, kæreste, hund etc. med under armen og tage derud når solen skinner. Det er så hyggeligt og rigtig god stemning.

WHAT AM I WEARING
STRIPES
ISABEL MARANT
TURNING MY BACK ON IT
Jacket DOMA // T-shirt ZOE KARSSEN gave fra NYC fra Kathrine// Cardigan VELOUR // Leather pants by Sofie Legarth // Scarf TOOGOODTOBEBASIC // Sneaks ISABEL MARANT..

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG AFTEN OG GRILL HOS..