MIX OF PATTERNS AND PRINTS..

GUESS WHO..

..at jeg skal tilbringe aftenen med..? Denne her mand. Thomas Rode.. Jeg glæder mig så meget til at høre hans foredrag om Stenalderkost. Jeg skal derhen med Nansen og se det og håber på at vi lige kan nå lidt mams før det starter. Jeg tager min bog med så jeg kan få hans autograf. Eller det vil sige det er min mors bog at jeg har lånt.. Vi må heller “get the facts right” inden hun ringer og spørg om jeg har glemt at det  bare var til låns – og er sikker på at hun sætter stor pris på at få den.

Thomas_Rode_686289a
Læs hans blog her..

8 kommentarer

  • Tine

    Fedt for dig, det kan kun blive inspirerende, efter min mening, (det er jo bare mig )magter jeg ikke alle de forbud, han er lige stram nok i hvad man må spise, ja ja man skal spise sund, men syntes han strammer den max.. Det virker for ham, men det virker ikke for mig. Sund kost med måde, og lidt chokolade 🙂 ( meget)
    Har hørt om en undersøgelse der viser at stenalderkost ikke er sund på længere sigt, og ej heller for vores miljø, men kan sku ikke huske hvor jeg fandt det……. hmmmm men elsker Christian Bitzs opfattelse af sundkost….

    Hygge 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Tine.

      Jeg giver dig klart ret – mit problem er at jeg ikke magter når mad bliver besværligt. Min kæreste er væk 2 – 3 dage om ugen og jeg er alene med min datter. Jeg kan ikke klargører en kylling dagen før jeg skal spise den.. Det skal være her og nu. Men jeg vil prøve… Prøv Rikke.. At ændre din kost. Så jeg skal have tømt ud i skabene imorgen 🙂

      Christian bitz Rocks.. Og så er han mega sød også. 🙂 vi brugte ham som model – hos DAY…. Dejlig person.

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • susanne

    Hej rikke
    har lige “opdaget” din blok i dag da jeg ledte efter et par Chanel espadrillers 🙂 det ser godt ud det du laver
    jeg vil følge dig og se om du kan give mig noget inspiration
    hilsen susanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Susanne.

      Det håber jeg at jeg kan 🙂 ser frem til at høre fra dig fremover.

      Knus
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Det er sku ikke let med den mad, jeg har en delle der er flyttet ind på min mave, for at blive ser det ud til. det kamp er svær at vinde….. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Tine,

      jeg kender det godt.. jeg har alt for “fede” ben i forhold til resten af kroppen og jeg kan bare ikke tabe mig på de skide ben…! Men jeg har alt for meget sukker i min kost og usunde vaner.. Så troede man lige man levede sundt… CRAP!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Jeg gad godt komme til et foredrag med ham, men om jeg ville begynde at leve 100 % efter hans principper tror jeg ikke,.Men man kan altid tage det med sig, som vil virke for en.
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      jeg tager det jeg kan bruge og resten smider jeg væk. Men jeg satser på at spise mere kød end brød. Elsker i forvejen kød, så det passer mig fint.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIX OF PATTERNS AND PRINTS..