BUM BUM FÅR NYE TEXTILER..

ARMCANDY // APROSIO..

Sådan her så min arm ud igår.. ejjj, er så glad for de nye farver der er kommet.. De er bare så lækrer. Denne her kombination er jeg ret vild med, med sort, rød og blå.
Armcandy aprosio
Find dit APROSIO & CO armbånd her..

8 kommentarer

  • Lækker arm du har der 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Ih hvor du frister 🙂 er så glad for det sorte. Men tænker lige lidt om det skal være det mørke sølv eller den bronze der skal sættes til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      So sorry Pernille, det kan jeg simpelthen ikke vælge imellem. Jeg startede selv med Sort og Sølv og var mega glad for den kombi. Så kom bronze nu her og er bare sindssyg smuk også… Hmm.. What 2 Pick?

      😉 du må have fat i mandens kort, håber din mands sidder løsere end min mands 😉 ha!!!

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie W

    Hej Rikke,
    Øv, hvor din blog lige fik ødelagt alle planer, jeg havde idag for at indhente alt det tabte på studiet. Kort sagt, din blog er møglækker! Blev simpelthen nødt til at kigge alle dine posts igennem, for jeg kunne bare ikke få nok.
    Jeg sprænger af inspiration, og specielt kan jeg slet ikke vente med at komme igang med at bruge min Molly Leather skirt igen, efter at have set alle dine idéer.
    Har endelig fundet en blog, som jeg ikke kan sætte en finger på. Ville bære hvert eneste af dine outfits og eje hver eneste stykke i din garderobe. Hvad er oddsene for at finde sådan et match af en blog.
    Kan slet ikke vente til at læse med hver eneste dag.

    Masser af varme hilsner fra Cecilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Cecilie.

      Tusinde tak for dine søde ord – hvor er jeg dog glad for at du har fundet min vej. Jeg håber du har lyst til at blive her og følge med i mit Crazy liv 😉

      Endelig kom tilbage det ville gøre mig glad.

      😉

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Ej Rikke, det kan du altså ikke være bekendt. Jeg er så vild med de armbånd, de SKAL pryde min arm på et tidspunkt. Jeg må sende linket til min mand, vi fejrer (100 års – føles sådan til tider hi hi) forlovelsesdag tirsdag, så kan han da godt lige diske op med lidt gaver..
    /Heidi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Send mig en mail hvis det haster, så kan jeg få en veninde til at pakke og sende det.. Bare hvis du gerne vil ha den inden jeg kommer hjem.

      Bare så ved du det. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUM BUM FÅR NYE TEXTILER..