OUTFITS // 2012

OUTFIT // NANSEN´S FØDSELSDAG..

Nasens fødselsdag
Nansens fødselsdag1
Nansens Fødselsdag3
Nansens Fødselsdag4
Nansens Fødselsdag6
Nansen Fødselsdag5
Igår skulle vi til Nansens *Biiiiip* års fødselsdag 😉 og vi var inviterede på TRIBECA NV for at spise.. Jeg havde rendt rundt i joggintøj hele dagen, for den stod på hård tæning for ben OG røv..! hvad sker der for at efter en juleferie at man finder sine balder på jorden og i den samme konsistens som ens maveskind efter man havde født… Nå men igen HURRA for SPANX, så er der ingen der lægger mærke til det.. (!) Men jeg trak i kludene og pudsede mig af så jeg var til pænt brug og det var en super hyggelig aften, med dejlige tøser.

OUTFIT // Jacket ZARA // Rullekrave H&M købt igår 79kr // Nederdel MIRACLE MOLLY TOOGOODTOBEBASIC // Strømper SPANX // Sneaker ISABEL MARANT BOBBY // Snake armbånd ZORNING // Bracelet APROSIO & CO ..

FOTO CREDIT: MR M (venligst læg mærke til hvor mange føelser at han ligger i at billerne skal være HELT perfekt, med en 1/2 meter væg på billederne, eller en blanding mellem halv rullekrave og halv nederdel…SUUUPER…!!! )
Tak for hjælpen Skat 😉

15 kommentarer

 • Elsker jakken kombineret med den seje nederdel, så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak, følte mig også dejligt tilpase i det – og det er det vigtigste..

   Go´Fredag 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  haha! Mænd er bestemt ikke programmeret til at tage billeder. Min far laver samme “trick” som din mand… ja nogen gange er vi slet ikke med i billedet. God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja, hvad fanden sker der for dem og deres amatør talent..? Han kan ikke få mine sko med på billederne, men han får stadig 30cm loft med… Grrrrrrr

   Vi tøser må holde sammen…

   Go´Fræk Fredag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Floooot flot flot flot flot flot FLOT!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Total lækker nededel!!! – I like <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   du bliver nødt til at eje den, den er TOP fin..

   også til sneaks.. jeg kommer til at lave et indlæg om at have den samme ting på hele ugen, har valgt læder – det er ligesom lidt nemmere at holde rent… Så næste uge, har jeg den samme ting på, men styler den på 7 forskellige måder…

   YEP…!! Lidt klamt, men lidt sjovt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeeeej, det glæder jeg mig til!!! – Ha’ en dejlig weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er laber og så flot slank! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tusinde tak BEAM – Du var sødt af dig.. Dog skal der lige et par kilo på, alt det December stress har taget nogle af kiloerne af 😉

   Go´aften
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] find den her…. TOOGOODTOBEBASIC har lavet den skønneste lædernederdel som jeg havde på til Nansens fødselsdag og her den skal man ha’ i sin garderobe. Men jeg er bare STOR fan af deres produkter og deres […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Kempe

  Hej Rikke!
  Hvor er nederdelen fantastisk til dig! Efter at have set dine billeder, er jeg nødt til at eje den 🙂
  Må jeg være så fræk at spørge, hvilken str. du bruger i den, og om den har givet sig meget? Det har læder det jo med at gøre.
  Tak for inspirationen, og god søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Dejligt du kigger med 😉

   Jeg købte den i 36 men har tabt mig en 3 kilo.. Så jeg skal egenlig ha’ den i 34. Jeg tror ikke den har givet sig. Så man skal tage den str man bruger 😉

   Dejlig aften
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFITS // 2012