FUN // GODMORGEN..

OUTFIT // BRRRRRR…

BRRRR DET ER KOLDT...
En hilsen her fra det Fynske.. well, min tur er ikke helt endt som jeg ønskede. Min mor var små sløj da vi kom og Bum Bum har haft ondt i maven hele natten – og de er stadig ikke på toppen. spørgsmålet er “hvor er min opvartning?” Så jeg blev opvarteren, dog mest for “mini me” men hun kan fande også være en hård master. “Jeeeeg viiiilll haaaaaa haaavregryyyynskuuuugler” for vi snakker jo ikke i alm. stavelser, de skal helst trækkes helt “uuuuuudddd” det kan godt være lidt træls i længden, så får man sgu lyst til at gå ned og rode på værkstedet, for at finde en rulle gaffetape – bare for at få 5 min FRED…. er det så meget for langt..?? Åbenbart…

Så det blev ikke til nogen tur på den lokale og tylle kolde pils. Det var lidt ærgerligt for jeg når nok ikke tilbage før jeg skal opereres også kommer jeg sgu ikke andre steder hen end med min røv i den hvide IKEA sofa. Den hælder alligevel også på midten, fra da jeg sad der tilbage i Feb. sidste år. det var 2 laaaange mdr. Vores Selcetorbox hvor man kan leje film den kommer da til og blive “voldtaget” i min depression om ikke at kunne komme ud… Det eneste jeg skal, det er krykke den ud til hoveddøren og tage imod alle de pakker af tøj jeg bestiller fra sofaen på fælleskortet (der er sikkert allerede frygt i kranens øjne) haha… Ej, det er nok mere drømmerri end realitet.. også det er skåret fra.. Voksen liv stinker.

Lige en info, jeg har ændret så i ikke får en “Tak for din kommentar” for det viser sig at halvdelen er på kinesisk og det er jo ikke os alle der kan læse det.. går jeg ud fra.. Så der kommer altså ingen mails, før jeg finder ud af hvordan jeg kan ændre den til noget mere læseligt.

HUSK NU OGSÅ AT TILMELDE JER TORSDAGS GARDENIA KONKURRENCEN OG VÆR MED OM AT VINDE DE FEDESTE STØVLER..

16 kommentarer

 • Wow du ser godt nok fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hallo Lady.

   Hvor har du dog været? har du husket at melde dig til GARDENIA konkurrencen?

   Ha´en dejlig weekend.

   Knus
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det mener jeg helt bestemt at jeg har? Jeg har haft en del problemer med mit internetforbindelse 🙁
   God weekend søde Rikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ahhh dårlig netforbindelse er crap!! Godt du er med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, for en (ned)tur det endte med hva – og hvor er dte altså øv at der er så mange syge!! – Selv har jeg placeret mig i “mit” hjørne i sofaen, det hjørne som er formet efter min krop fra mine to lange sygemeldinger. I dag siger min krop nemlig stop. Har et hovede der er ved at eksplodere og en svimmelhed og kvalme der kunne der kan overgå de fleste tømmermænd… – Måske fys’en har ret når han siger at alt det arbejde giver bagslag.
  Har ligget her siden i går, men hey, så giver det jo lidt ekstra tid til bloggen op shopping 😀
  Længe leve webshops!!! – og hvis din man bliver for skrap, så bare fortæl hvor glad du bliver af tingene, og ikke mindst pæn! – hvem ønsker en depprimeret grim kone?? 🙂
  Håber I får en god weekend trod alt!!

  Kram W

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ej, er du også gået under Frk. det er da for træls alle dem som er syge. Men ja man kan regne med en ting. Kroppen skal nok fortælle STOP også kører den altså bare ikke længere. Det er man ikke selv herre over.

   Vi er lige ankommet tilbage til KBH og har nu placeret datteren foran DISNEY Jr. for at se Art attack – så kan mor måske lige få 5 min i fred, mens hun smadre hele hjemmet med at bygge hule. *GOSH* Nå det må manden samle op når han kommer hjem, nu må han lidt op på dupperne.

   Ønsker dig så meget god bedring. (og fedt at NOTABENE skrev om vores blog´s – optur)

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Rigtig fint outfit! Hvor er den grå strik fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Sarah,

   Det er ikke en grå strik. Det er lange strik handsker, fordi jakken har 3/4 ærmer. 🙂

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Øv! Strikken så ellers så fin og lækker ud, lige noget man kunne blive fristet af i det her kolde vejr. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Du skal da bare have GILDA Strikken fra SELECTED FEMME – se bloggen imorgen.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har helt ondt af dig, sidst du skulle ud og have Rikke dag, da valgte bum også at være syg..Mon hun planlægger det, og ikke under dig det godt.. Ej, mon dog.. Jeg ville dog unde dig lidt råhygge alene, med shopping, dine veninder og masser af latte :O Inden du skal opereres.. Fin jakke du har på, den kan jeg godt lide. :O)
  God lørdag
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   The Storie of my life… grrrrr… Men jeg skal nok komme igen. Booker mig ind på et SPA sted og slukker min mobil.. haha…

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen

  Øv altså du ikke kom ud og mænge dig med de lokale i new castle! Så måtte du i stedet nøjes med en kælderlun albani at drukne aftenens udvikling i..
  Verdamt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   ja det var ikke lige den tur jeg havde håbet på… Must man fandme sagen.. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er den lækre jakke fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Helle.

   Det er en jakke fra VERO MODA fra sidste vinter. Det er fra deres linie der hedder VERY.. Jeg er også ret glad for den faktisk. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUN // GODMORGEN..