MY FAVES // GARDENIA..

MIRACLE MOLLY // DAY 3..

Det var pisse koldt og jeg gad egenlig ikke og stå ud af sengen – manden var ude og rejse og jeg var alene med Bum Bum… Men lidt svært at bede en pige på 4år, selv at gå ned og smøre madpakke og tage sin lille cykel (tiiiiillll 1700kr) og selv transporterer hendes korpus i børnehave… Så ud af sengen med mig og havde bare lyst til lidt farve og et sprint af “gemmick”.. Så det blev min stribet Zara basic trøje og min skønne lilla strik fra FTC Cashmere.. intet er bedre end hvis man fryser at sætte lidt “Tres colours” på ens outfit – så gløder man også lidt mere i huden…
SUNLIGHT HERERJEGSÅDANSERJEGUD FTC CASHMERE MIRACLE MOLLY THEPOSE ZARA BASIC
OUTFIT // Skirt MIRACLE MOLLY // Shirt ZARA // Cashmere knit FTC CASHMERE // Strømper SPANX // Sko ISABEL MARANT Bobby ..

17 kommentarer

  • Karoline

    Genialt at du styler nederdelen forskelligt i en uge! Jeg overvejer selv at købe den 🙂 Så derfor… Vil du også vise nogle billeder af hvordan den sidder bagpå?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      DU SKAL købe den… Ellers går du glip af noget 😉 jeg skal nok vise den bagfra imorgen – promise

      Go’ morgen

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Foxy lady…. Hvem der så sådan ud de dage, man ikke gider ud af sengen!! I’m impressed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ha (!)

      Sådan stod jeg selvfølgelig ikke ud af sengen… I WISH // men efter 4 timers spartling, der var jeg klar til at gå ud … •fniiiis•

      Dejlig dag
      Trine

      Knus
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

    Tusind tak for de forskellige stylinger – prøvede ad selv og blev nok lidt til en mellemting mellem dag 1 og 2. Det er simpelthen skønt med lidt inspiration, når man som jeg har det med at dresse nederdele op, og derfor ikke rigtig får det brugt til hverdag – nu har jeg kun endnu mere lyst til at bruge nederdelen (som jeg er enig med dig i er helt fantastisk!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Nicole,

      Ja, det er møg vigtigt at man også får den brugt til hverdag – men jeg er da glad for at jeg kunen hjælpe 🙂

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker den stribede bluse inden under cashmere sweateren! Så fint! Og den nederdel har jeg sukket efter længe. Hvilken størrelse er din i?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja det er lidt “frækt” ik 🙂
      Du skal klart vælge den str du bruger, de passer i str syntes jeg 🙂

      Go dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Wauw jeg liker din stil og du har fået en ny bloglovin’-fan 🙂 Kan man cykle i nederdelen? Den er virklig fin og det samme er du

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Laura,

      det er jeg satme glad for, håber at jeg kan bidrage med lidt inspo´til dit klædeskab eller frembringe et smil på dine læber… 🙂

      Dejlig aften

      🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ov glemte dit spørgsmål… Altså hvor der er vilje er der vej.. men det vil jeg ikke anbefale – den er syet af flere stykker læder og hvis du skal op og ned af cyklen så bliver der lagt unødigt pres på den og du vil måske ende med uheldigt slid.

      Så fra mig til dig // det er et NO GO 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    takker 🙂 skønt med din tilbagemelding!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Har lige været indlagt i 4 dage på Rigshospitalet for at gennemgå undersøgelser…Virkelig RØVsygt og kedeligt og gør en i dårlig humør, men så kommer jeg hjem og catcher up på din blog, og får det største grineanfald af den måde du skriver på. Især denne sætning “Men lidt svært at bede en pige på 4år, selv at gå ned og smøre madpakke og tage sin lille cykel (tiiiiillll 1700kr) og selv transporterer hendes korpus i børnehave”….HAHAHAHA- var flad af grin..trillede nærmest rundt på gulvet af grin… så TAK fordi at have gjort min ellers dårlige dag(e) lidt bedre med din humor:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Mette,

      Om nogen så ved jeg hvor sygt det er og ligge på Rigshospitalet i så mange dage jeg lå der i 6dage selv… Heldigvis var jeg så “skæv” af medicin at jeg kun ænsede 50% hvor sygt det var og bare de 50% var rigeligt for mig..!!! I min journal står der alle steder // Rikke spiser ikke noget… Really… Har i tjekket menuen, det ligner noget en flok hunde har tygget også kastede det op igen!!!

      Men jeg er glad for at du så kunne smile da du kom hjem.. Du skulle da have haft din computer med derud så du kunne læse med hverdag 😉

      Go’ bedring // jeg skal selv ind i Marts så vil jeg tænke på dig..

      Dejlig dag

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej Rikke.

    Jeg er først for nyligt begyndt at følge din fine blog, og den er allerede blevet en af de faste der læses hver dag. Du har en virkelig sej, afslappet stil – enkelt men stadig klassisk. Du er meget inspirerede hvis man står i en tøjkrise og ikke aner hvad man skal have på:)
    Desuden vil jeg bare sige at du er en lidt irriterende Jennifer Aniston type. Tøjet klæder ikke dig – du klæder tøjet:)

    Tak for en fin blog!
    God weekend:)
    // Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Maria,

      Hvor er du sød, det gør mig super glad.. Nogle vil jo nok mene at jeg deler for meget eller er for ærlig, men det mener jeg nu aldrig at man kan være – så længe man ikke træder på nogen.. Jeg er glad for du læser med og håber du fortsat vil være med på rejsen..

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVES // GARDENIA..