KATHRINE // GOODIES..

I WANT // YOSI SAMRA..

YOSISAMARA Bliver nødt til at dele dette sko mærke med jer YOSI SAMRA – Jeg er helt dårlig med dem. Plus prisen på dem er simpelthen fantastiske, de starter på 350kr – fordi de sælger direkte fra deres hjemmeside, så de fjerner alle mellemled hvilket gør at prisen til os bare er “Wuup Wuuup” aka super billig.. Lad os sige de koster 350kr så ville en indkøber gange med 2,5 for at finde deres udsalgspris til (os) kunden… Så det bliver ca 875kr. Men så er der import, told, moms når butikkerne bestiller fra udlandet, fordi vi lever i sådan et fucked up land hvor staten skal have fingrene ned i alle kasser.. Det vil få dem op på ca 1000-1100kr. Min veninde Louise har købt et par i Stockholm og hun gav 1100 Svenske Kroner for hendes, det er også en slags penge må man sige. Men ellers kan du også finde dem her her og her de har andre beskatnings regler, så derfor har de en bedre pris, men husk hvis du køber fra “The US of A” så skal du betale TOLD når det ankommer til DK… Det stinker for hårdt, de gør at alt bare bliver dobbelt op på prisen..

2 kommentarer

  • Mette

    Det er nok mig som er spejlblank, men er alle siderne ikke amerikanske så man skal betale told og moms?Men de er lækre er de!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Mette,

      Nej du er ikke spejblank, de har “rooted” deres hjemmeside om til en Amerikansk nu.. Men de er også vokset
      Meget og har indtaget flere lande nu, så tror der er bedre business for dem og være Amerikansk reg. Vi må se om det skader vores køb…
      Men ligegyldigt, så er det stadig en god pris.. 😉

      Go’ aften

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KATHRINE // GOODIES..