OUTFIT // H&M ITEMS..

KATHRINE LIKES // ORA WATCH..

ORA WATCH
Kathrine var helt vild med dette ur og ønskede sig det i fødselsdagsgave – tænkte at det skulle hun bestemt ha´hun er altid så sød ved mig generelt så det fortjente hun. Plus man skal altid gi´noget at man selv gerne vil have – så efter jeg havde set hvor smukt det hang hjemme hos hende, ønskede jeg mig det i Julegave fra mine forældre – det fik Mr. M og jeg af dem og nu kan jeg glæde mig til at det skal pryde mit køkken 😉

ORA væg ur fra Kähler kan købes her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // H&M ITEMS..