NANNA´S PICK // SEQUIN LEGGINS..

TOO GOOD TO BE BASIC // AMAZING AMY

Jeg er jo en total sucker for Laura fra Style Junkie- hun er lige min stil og en totalt beauty… Man kan godt få lidt pres over når man om morgenen lige tjekker bloggen ud hurtigt og man så kan se at hun IGEN ser brand godt ud…(Tarveligt).. Minder mig selvom at det er fordi jeg har barn og bare er gået fra at leve livet i modebranchen til at sidde en hverdagsaften og se Elefantvask på RAMASJANG – Mens min datter sidder og skråler… “Heeeeej med dig JOHANNEEEEE- Hej Rebekka skaaaaat* og jeg drømmer mig tilbage til da man blev inviteret til PR Events og modeshows..
Men så har man jo masser af tid til at sidde og læse blogs og jeg kan jo se at flere og flere skriver om “TOO GOOD TO BE BASIC” hvilket jo er et brand godt koncept og som sælger jeg jo er, skal der ikke mange hjerneceller til at se at de har sgu fat i den lange ende… de skærer mellemledet væk og sælger til det der ville være butikkernes indkøbspris og gør forbrugeren til vinderen for engang skyld i denne textil verden. Der er flere og flere der gør det i børnebranchen – men at det bevæger sig ind i de voksnes rækker er kun noget at jeg gerne vil støtte op om.
Jeg faldt over det nude tørklæde at Laura har på, det passer virkelig fint til de sarte farver at vi heldigvis har “lov” til at bruge denne vinter, så det må jeg prøve af.. Kunne også se på ACIE´s INSTAGRAM at hun har modtaget noget idag som var pakket max fint ind og vi kvinder er jo nemme, der skal bare lidt crepepapir og silkebånd til så kan vi narres til at købe næsten hvad som helst..
Billedet er lånt fra Laura´s side (Uden at spørge 😉 men håber det er okay..! )
Find Amazing Amy her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NANNA´S PICK // SEQUIN LEGGINS..