SKOENE ALLE SNAKKER OM ...

DE BEDSTE EYEPADS..

JEG KUNNE IKKE ANBEFALE DISSE PADS MERE kæft de har været min corona redning og de virker bare instant❤️ 
MÆRKET ER X-LASH og kan købes hos NICE HAIR på deres hjemmeside skriver de:

Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches er en krukke med øjenmasker, der effektivt reducerer mørke rande og fine linjer under øjnene. Maskerne er fulde af kraftfulde og aktive ingredienser, som øjeblikkeligt giver området under øjnene et fugtboost. Nogle af nøgleingredienserne er ceramider, collagen, samt stokrose ekstrakt, som hjælper med at blødgøre og udglatte huden. Derudover indeholder de også koffein, der fjerner hævelser. Disse små masker har en gelé-agtig konsistens, som gør at de føles utroligt behagelige at have på, og inderholder ingen parfume, hvilket gør at de endda kan anvendes til sensitiv hud.

KØB DEM HER..

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKOENE ALLE SNAKKER OM ...