DEN FINESTE BRODERIE ANGLAISE KJOLE..

THE INSIDER HOLDER SOMMERFERIE..

(TAK FOR DET GODE BILLEDE BELLA💞)
HEY CHICKS AND GENTS
det er ikke fair I skal tjekke ind her hele tiden og der intet nyt er, så tænker jeg melder sommerferie ud og vi ses igen i August❤️

Måske jeg tjekker ind, med et lille tekstil link, men lige nu er jeg træt og mentalt drænet af SoMe og vores tilstand pt. hvor jeg havde håbet USA ville åbne op, men ikke gør… Såååååh, jeg tager en detox, og håber på, jeg vender tilbage med mere energi og lysten til at være glad i mine posts💞

Dejlig sommer

XX
R

1 kommentar

  • Alice

    Nu må der da snart komme en opdatering om at du holder efterårsferie 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FINESTE BRODERIE ANGLAISE KJOLE..