JEG HAR TRUKKET STIKKET..

DEN FINESTE BRODERIE ANGLAISE KJOLE..

DENNE KJOLE ER ET SOMMER MUSTHAVE Kjolen er fra H&M til 349,- og den mest rummelige model. Jeg har købt min i Lyngby StorCenter og der var en hel del tilbage af dem. Den fås også online og er virkelig så flot når den kommer på❤️ DER FØLGER EN UNDERKJOLE MED der gør, den ikke er så gennemsigtig og det er jo ret vigtigt😛 Jeg har den i en str. small, jeg er 175 høj og vejer ca 57kg, så har man lidt at gå ud fra 💞 

FIND KJOLEN HER💞

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR TRUKKET STIKKET..