VERDENS BEDSTE KONDISKO..

JAMEN HVAD TÆNKER DU?

FLERE HAR SPURGT “Rikke hvad tænker du?” Mit svar er, jeg tænker rigtig mange ting, men jeg ved godt i hentyder til New York, og det har jeg også mange tanker om ; )

Jeg må sige, jeg er ærligt rigtig rigtig glad for at være i Danmark, jeg føler mig sikker og i gode hænder, præcis som da jeg boede i Singapore. Den følelse har jeg ikke mere med New York, der er sket mange ting, mange ting der gør mega naller i hjertet, når man lever som expats og rejser med børn. Jeg tror mange forældre har det på samme måde, fucker du med vores børn eller deres sikkerhed, så kan vi ikke “være venner mere”.

Jeg sidder med sådan en bitterhed over USA, den oplevelse jeg havde den 14 Marts, den kommer jeg mig aldrig over, og lige gyldigt hvad der sker, så vil det altid sidde i mig. Specielt hvis M skal rejse til europa, så skal man jo konstant være bekymret for om Trump laver travelban igen og han ikke får lov til at vende hjem til USA.

Det der sidder mest i mig, det er den følelse Bella sidder med, hun er så bange for det skal ske igen, hun blev SÅ bange, da hendes mor blev anholdt af politiet og ikke kom hjem til hende og det kommer hun aldrig til at glemme igen, hun nævner det hver eneste dag ; (

Det er svært at se et barn stortrives i Danmark med hendes veninder og familie, når man ved man skal tilbage til New York, der aldrig bliver den samme igen i rigtig lange tid. Så vi tænker, jeg tænker, Bella tænker og så må vi se, hvor vi ender. Jeg skal være ærlig og sige, det gør lidt naller når vi betaler husleje hver den 1 i NY, og man sidder her i Danmark…. Og det ikke er vores valg om vi vil være der eller ej. HA! Men tingene er lidt dikteret af min mands job, det er jo hans arbejde der gør, vi kan rejse. Han har været i samme virksomhed i 20 år… Længere end vi har været i forhold samme😂 Så der er der også mange følelser. Lige nu arbejder han fra Danmark, fra 9.00 dansk tid da han snakker med Europa til kl 23.00 da han jo er chef for USA. Det er en rigtig lang arbejdsdag for ham, og en rigtig lang dag for os andre, der skal høre på hans ZOOM opkald.

Havde vi forladt NY, hvis jeg ikke var blevet anholdt? Det tror jeg vi havde, men kan jo self´ikke sige det 100%, men hvis man ikke føler sig sikker, så søger man hen til det man kender. Det her har jo ikke været en ferie for os, de sidste 5 år. Det har været vores liv, vi har boet langt væk fra Danmark og skabt os et liv, vi har været rigtig glad for at leve. Den følelse skal jo blive ved med at være der, ellers er det ikke sjovt mere.

Så følg med og se hvad der sker, det kan være vores liv tager en kæmpe drejning.. ; )

XX
R

 

 

 

 

1 kommentar

  • Mette

    Jeg føler sgu med dig og din familie. Alle de besværligheder og umuligheder tiderne byder på, er barske. Men du er en fighter og lever efter dit hjerte ❤️ Dont look back, you aren’t going that way 😎🤟

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE KONDISKO..