NÅR INTET ER SOM FØR // DET BURDE DET NOK HELLER IKKE..

HUDPLEJE TIL PRE-TEENS // HVAD SKAL MAN BRUGE??..

SPURGTE PÅ INSTA OM Hudpleje anbefalinger til en pre-teen på 11 år, og man ved jo altid man kan regne med ens følgere. Jeg kan se bare generelt, der sker meget i Bella´s krop lige nu, også selvom hun ikke selv vil være ved det. Men det gør der, og det specielt på hendes hud. Jeg kan se, der begynder at komme mange små urenheder og dem vil jeg gerne hjælpe hende med at forebygge ❤️

Jeg tror ikke jeg er alene om dette, for da jeg skrev ud, så var der nok flere der skrev “ER DU IKKE SØD AT DELE” og det er jeg jo self´. Altid til tjeneste. Det skal jo lige siges, jeg har ingen ide om, hvordan de virker, dette er kun anbefalinger jeg har fået. Jeg tror jeg skal i Matas i dag og købe nogle produkter fra PUDDERDÅSERNE, som jeg selv elsker💞

FOLK HAR ANBEFALET MIG AF PRODUKTER:

PUDDERDÅSERNE

AVÈNE

ECOOKING

A-DERMA

EXCUVIANCE

MIILD

BALM BALM

MY CLARINS

PURELY PROFESSIONAL

RUDOLP CARE

AMAZING SPACE

AURELIA

SURI SURI

SAM FARMER

Håber der er noget af det i kan bruge, og så må man jo teste sig frem til hvad der virker, jeg tror det vigtigste er, man ikke køber noget, der er for kraftigt og aktivt, for det tror jeg ikke deres hud kan tåle og holde til. Men det er bare et gæt, da jeg ærligt er HELT på bar bund… Som i virkelig.

XX
R

3 kommentarer

 • Katrine

  Vil klart anbefale Danish Skincare. Det er en mild og fantastisk god serie. Begge mine pre teens har brugt deres produkter og bruger det stadig selvom de nu er teenagere 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg ville helt sikkert vælge Matas natur produkter – milde, billige og gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har også en pige på 11 og synes der sker så meget lige pludselig, nærmest “bare” de måneder vi har været hjemme (siden slut januar da vi bor i Kina).

  Havde tænkt at jeg ville se om Pudderdåserne har skrevet noget. For mig er det ikke så meget hvilke mærker vi skal bruge, men hvilken typer af produkter hun skal starte med. Er i tvivl om hvordan og hvor meget hun skal rense huden og hvilken form for beskyttelse.

  Skriv endelig hvilken rutine I bruger, når I går igang.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR INTET ER SOM FØR // DET BURDE DET NOK HELLER IKKE..