DEN TANKTOP MAN IKKE KAN LEVE UDEN // NU HOS H&M..

SÅDAN LAVER DU DINE EGNE NEGLE I DENNE CORONA TID..

LE MINI MACARON Mine søde veninder hos Impression PR kender mig ALT for godt, for da de sendte mig en care package, der vidste de præcis at jeg ville ende med at gå amok over mine negle. Det er noget jeg har øverst på min “pleje” liste, det har det altid være, så kan resten stå i ren kaos, så længe mine negle er velplejet.

De er virkelig flotte og skulle efter sigende holde rigtig godt. Det er første gang jeg tester det, så er SÅ spændt på det. Man behøver ikke at være til rød, for der er en regnbue af farver. Farverne finder du HER. Der er så mange jeg gerne vil prøve, det giver mig helt lysten til at være modig og live a little ; )

Det tog mig ikke særlig lang tid at ordne neglene, det virkelig noget jeg bare skal til at gøre for eftertiden, for det er da totalt undervurderet, hvor nemt det er. Men jeg elsker også alt der har noget med negle og negle pleje at gøre. Jeg tror jeg har været negledame i mit tidl. liv😂

LE MINI MACARON REMOVAL Der er mange der spørger ind til om man kan fjerne det selv, og det er noget af det nemmeste at gøre. Det tager vitterligt 10 min. Men jeg har også altid gjort det selv, da jeg ikke gider spilde tiden på at sidde og vente på de skal fjernes, når jeg i forvejen normalt skal sidde i 40 min for at få dem lavet.
Nu kan man gøre det i sit eget tempo og præcis som man ønsker. Mange føler det er besværligt men det har de lavet en video, der viser hvor nemt det er SÅDAN FJERNER DU DIN GEL NEGLELAK YAAAY!

Måske bliver det til negle art næste gang, hvis jeg bliver rigtig rigtig modig. Jeg har siddet og kigget det hele igennem, og der er da nogle ting, jeg godt kunne blive fristet af. Se Nail Art HER.

Så hvis i er lige så utålmodige som mig og bare har lysten til at prøve at gøre det selv, så er det her virkelig en god løsning og super nemt. Virkelig nemt. KØB STARTER KIT HER Jeg er helt dårlig med, man kan få dem i så mange farver, præcis så det passer til ens personlighed💞 Husk man skal også huske at pleje sine hænder og negle, der har de også de sødeste kits til, som du kan finde HER.

XX
R

 

Modtaget i gave (og jeg elsker den)

2 kommentarer

 • Lotte

  Det virker lidt voldsomt den måde man fjerner lakken på, ødelægger det ikke neglene i længden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg har ikke haft problemer med det, det er sådan man altid fjerner ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN TANKTOP MAN IKKE KAN LEVE UDEN // NU HOS H&M..