PUDDERDÅSERNES HÅNDSPRITGELE 70% PÅ LAGER IGEN..

JAMEN HVAD MED VORES BRYN????? // EN GUIDE TIL HJEMMEFARVNING..

JEG SKAL VÆRE DEN FØRSTE til at indrømme at jeg kæmper helt vildt, på den super overfladiske måde. Jeg ankom til Danmark og havde bare glædet mig til min frisør tid, min bryn aftale, min negle tid, min ansigtsbehandling mm – og for slet ikke at snakke om botox, jeg trængte meget til ; )

Så da @sarayoublush lagde en video op om hvordan man kunne farve sine bryn, så måtte jeg bare teste det og skyndte mig at bestille de ting hun anbefalede og så er det bare at håbe på, det hele nok skal gå. HA! Jeg har lige hentet pakken og fået alle de ting, det kræver at “ødelægge” sine bryn selv. So wish me luck.

Jeg kan godt lide mine bryn bliver sort/bryne, de skal ikke blive kolde i farven, så jeg undgik den grå farve hun anbefalede. De ting jeg har købt er:

RefectoCil Eyelash & Eyebrow Tint Colours Pure Black #1

RefectoCil Eyelash & Eyebrow Tint Colours Natural Brown #3

RefectoCil Oxidant 3% Beize

@sarayoublush har lagt en super god video ud, hvor hun laver step-by-step. Den ligger på insta profil, hun er sgu mere prof end jeg er til at fortælle hvad man skal gøre.

Held & lykke😛

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUDDERDÅSERNES HÅNDSPRITGELE 70% PÅ LAGER IGEN..