SÅDAN LAVER DU DINE EGNE NEGLE I DENNE CORONA TID..

DET ER MEGET VIGTIGT AT VISE..

DET SKER IKKE SÅ TIT I DENNE TID men jeg har faktisk almindeligt tøj på. Jeg tror selv min mand var helt chokeret over jeg ikke kom ud i min Corona-habit, men det er altid godt at holde folk på deres tæer. Man skal ikke blive for magelig og tro at man får det samme i dag, som man fik i sidste uge. Så BOOOOOM jeg tog pænt tøj på.

Jeg har være til frisøren i dag, hvad tror jeg har gjort ved det? Min far havde været tosset, hvis han så det, så nok meget godt han er i graven. Tror han vender sig – og så igen, så vidste han altid, jeg præcis gjorde hvad jeg havde lyst til❤️

Holder i humøret derude?

XX
R

2 kommentarer

  • Eleni lionouras

    Jeg har en fantastisk veni de som kommer fast i min friuge hvor jeg er alene vi hygger griner og køre tur støtter lokalt ❤️Tak for hende

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN LAVER DU DINE EGNE NEGLE I DENNE CORONA TID..